Tower of Power logo logo

Tower of Power gokkast

Tower of Power gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Tower of Power
Start gratis spel
Close icon
Tower of Power logo
Ontvang bij Tower of Power
Ontvang bij Tower of Power
Software ontwikkelaar Logo software
Gamomat
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Hoog en droog

Het spel Tower of Power speel je op meerdere niveaus. Je begint met het basisspel waarmee je credits verzamelt om het vervolgspel mee te spelen. Het vervolgspel draait om een hoge toren. Slaat de bliksem in, dan regent het prijzen voor jou.

Het basisspel spelen voor de credits

Ga je Tower of Power spelen, dan is het goed dat je begint met een goed gevulde portemonnee. Dat doe je door te beginnen met het basisspel. Je speelt het spel op een gokkast waarbij je inzet met 1 credit per keer. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het spel op de onderste drie rollen van het scherm; er loopt 1 winlijn overheen. Die winlijn is duidelijk herkenbaar aan de dunne grijze streep die over de middelste symbolen heen loopt. Welke combinaties je bijeen kan sparen met de rollen zie je in het winschema bij de onderste rollen. Daar zie je ook welke winsten je kan behalen bij de combinaties die jij op je rollen krijgt. Het spel Tower of Power belooft in het vervolgspel erg hoge winsten maar ook in het basisspel kan je al een leuke winst maken. Dat doe je met mystery symbolen. Die zijn goed voor een extra waarde je kan er tot wel 200 credits mee winnen.

Hoger in de Tower of Power

Op het moment dat je genoeg credits hebt verzameld is het tijd om het bovenspel van Tower of Power te gaan spelen. Je doet dat met een hogere inzet dan bij het basisspel. Je kan 5, 10 of credits inzetten per spin. Zet je 5 credits in dan zullen alleen de eerste drie rollen draaien. Zet je 10 of 20 credits in, dan draait ook de vierde rol mee. In dit systeem vormen rol 1, 2 en 3 of rol 2, 3 en 4  een winnende combinatie. Je hebt dus veel meer winlijnen en veel meer winkansen. Speel je met het hoogste aantal credits, dan betekent dat het begin van de Tower of Power. Wanneer er 4 symbolen van bliksemschichten kris kras over het scherm heen komen zal het gebeuren dat de bliksem inslaat. Er barst een ware prijzenregen los die wel kan oplopen tot 2000 credits.

De Credits naar jouw tellers halen

Credits halen bij het basisspel of bovenspel is één, maar het naar jouw scores halen ervan is een andere zaak. Je kan de credits uit het basisspel innen door het klikken op Collect. Je kan ze ook innen met To Clubmeter. Dan komen ze in het bovenspel te staan. Wil je credits legen uit een clubmeter, dan klik je op Choose Meter. Je kiest dan een meter die je wil legen en de credits worden naar het basisspel geplaatst. Dat doe je via Collect.

Bediening:

Start/To Clubmeter – je doet een spin in het basisspel of in het bovenspel / Je zet credits over naar het bovenspel.
Choose Game – Je start het bovenspel.
Choose Meter – Je gaat een clubmeter legen en kiest die uit.
Take Meter – Je neemt de credits uit de clubmeter naar het display van het basisspel.
Hold – Een rol met gunstige symbolen zet je vast.
Collect/Reset – Een prijs die je hebt gewonnen neem je uit het basisspel/De automatische hold resetten.
Autoplay – De gokkast speelt automatisch zodat jij niet hoeft in te zetten. Deze functie stop je door weer op Autoplay te klikken.

Check hier ook de Wild Stars en de X and O gokkasten!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100