Tornado Farm Escape logo logo

Tornado Farm Escape gokkast

Tornado Farm Escape gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het leven op de boerderij begint te vervelen

Speluitgever Netent heeft gokkasten die een wel heel leuke verhaallijn volgen. Je wordt meegenomen in een verhaal waarna je een spel speelt. Het spel Tornado Farm Escape is een spel waarin je ziet hoe een groep dieren klaar is met hun leven op de boerderij. Ze willen de wijde wereld in en wanneer er een tornado komt die de boel plat gooit gaan ze er vandoor. Je volgt de dieren op hun avontuur. Het is een spel wat een mooie verhaallijn heeft en wat heel speciale features heeft voor jou als speler.

Jouw inzet bij dit spel

Ga jij dit spel spelen, dan is het goed om te weten dat het qua inzethoogte voor iedereen te spelen is. Je speelt het spel met een inzet op alle winlijnen. Dat zijn er twintig in totaal en met een inzet die oploopt vanaf 1 eurocent per winlijn is dit prima te doen. Je mag inzetten tot een muntwaarde van 1 euro en daarnaast mag je ook meerdere munten inzetten. Het houdt in dat je maximaal 200 euro kan inzetten op de winlijnen. Op die manier is het een spel wat zowel voor de voorzichtige beginner als voor de ervaren high roller de moeite waard is.

Een vertrouwd systeem wat zich onderscheidt

Netent is een spelontwikkelaar die van tradities houdt. Zo speel je het spel op 5 rollen waarbij op iedere rol 3 symbolen zichtbaar zijn. Je hebt dus 15 symbolen in beeld, en bovendien heb je 20 winlijnen. Welke dat zijn kan je duidelijk terugzien in het winschema in je beeldscherm. Er zijn echter ook features in dit spel verwerkt die het spel een extra twist geven. Denk in dat geval maar eens aan de Storm Feature. Dit is een gedeelte waarin de Wilds jou om de oren vliegen op je scherm. Hij kan op elk moment opzetten en een bepaalde richting van je scherm opzoeken. De Wild symbolen hebben de vertrouwde rol; ze zijn een joker waardoor je heel gemakkelijk winnende combinaties compleet kan maken.

Als je het warm en koud tegelijk krijgt

Op het moment dat je aan het spelen bent kan het zomaar zijn dat je een hot en een cold symbool in je beeldscherm krijgt. Dat is het teken dat er een tornado aankomt. In het midden van het spel ontstaat een tornado die alle Wild symbolen net als alle extra symbolen meezuigt. Jij krijgt hierdoor extra winsten die jouw creditmeter stormachtig snel doen stijgen.

Aan de knoppen bij een storm

start – doe een spin in het spel
Bet – ken een muntwaarde toe aan een credit in het spel
Max Bet – doe een spel met de hoogst mogelijke inzet op dat moment
Autoplay – laat de storm even razen en laat de computer zelf inzetten
Hold – zet een rol met een winstgevende combinatie symbolen vast
Take Win – haal de winst uit het spel en zet het over naar je creditmeter

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200