Topspinner logo logo

Topspinner gokkast

Topspinner gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Topspinner

Het spel Topspinner is een spel wat bestaat uit twee delen; het basisspel en het vervolgspel. Dit spel heeft veel weg van de traditionele fruitkast.

Eerst credits winnen in het basisspel

De speler speelt het basisspel van Topspinner op dezelfde rollen. In het basisspel heeft de speler 1 winlijn tot beschikking. Die is duidelijk te herkennen aan de dunne grijze lijn die over de rollen heen loopt over de middelste rij symbolen. De speler zet steeds in met 1 credit en die heeft een waarde van 10 eurocent. Er staat een winschema bij het basisspel en daaruit kan een speler aflezen hoeveel winst diegene kan maken met een goede combinatie symbolen. De winlijn loopt van links naar rechts over het beeldscherm. Credits die een speler heeft gewonnen in het basisspel kan diegene opnemen door op de Save knop te klikken.

Autohold functie

Het spel Topspinner maakt gebruik van een hulpmiddel wat helpt om meer credits te verzamelen op de winlijnen.De speler heeft namelijk de beschikking over en autohold functie. Die zorgt ervoor dat een rol met een goede combinatie symbolen automatisch wordt vastgezet voor een volgende speelronde. Op die manier kan een speler gemakkelijker tot een winnende combinatie komen. Wil een speler deze functie niet, dan kan diegene met Reset de autohold uitzetten. Met hold onder de rollen kan een speler zelf een rol met een goede combinatie symbolen vastzetten.

Het vervolgspel van Topspinner

Is een speler klaar met het verzamelen van punten in het basisspel dan kan diegene doorgaan naar het vervolgspel. Dat wordt gespeeld op dezelfde rollen. Met Choose Game bepaalt de speler welk spel diegene gaat spelen en de speler kiest ook een inzet. De deelnemer kan kiezen voor een inzet van 5 of 10 credits. De speler speelt het spel op dezelfde rollen als het basisspel. Zet de deelnemer 5 credits in, dan speelt diegene het spel op de eerste 3 rollen. Diegene heeft dan 5 winlijnen tot beschikking. Zet iemand 10 credits in, dan speelt diegene het spel op alle 4 de rollen. De speler heeft dan 10 winlijnen om op te spelen. Met 10 winlijnen is de winkans hoger. Hoeveel een speler kan winnen kan diegene zien in het winschema wat boven de vier rollen staat. De symbolen hebben ieder hun eigen waarde, maar de ster heeft een absolute topfunctie.

Winst innen

Uiteraard wil een speler winst maken bij dit spel, en daarom is het verstandig om de winst tussendoor te innen. Dat doet een speler met de knop Take Win. De speler haalt de winst daarmee uit het vervolgspel en zet het op de creditmeter neer.

Bediening:

Start/save – doe een spin in het beginspel of in het vervolgspel/Credits die een speler heeft gewonnen naar het vervolgspel over zetten.
Choose Game – Bepaal een inzet en kies een spel om te gaan spelen.
Reset/Take win – Reset de automatische hold functie/neem de winst van het vervolgspel naar de creditmeter van het basisspel.
Hold – Zet een rol met een gunstige combinatie symbolen vast.
Autoplay – De gokkast zal zelf inzetten met de laatste inzet en het laatstgekozen spel spelen. Met nogmaals op Autoplay stopt deze functie weer.

Zin in een ander spel? Bekijk dan de Bells on Fire gokkast!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatters, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1