Tianlong logo logo

Tianlong gokkast

Tianlong gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
95,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Tianlong van GamesLab is er een uit 2016 en zeer, zeer fraai vormgegeven. In dit slot vol Chinese mythologie ben je opzoek naar de ‘hemelse draak’. Dat is wat Tianlong letterlijk betekend. De grote witte draak doet sterk denken aan de draak die je terugziet in de Japanse animatiefilm Spirited Away. Ook zeker een aanrader om te kijken als je dol ben op dit soort onderwerpen. Draken zijn een veel terugkerend thema in de Chinese mythologie. Daarbij deelt de draak zijn naam met een groep van sterren die de Tianlongza wordt genoemd. De achtergrond van dit spel is gevuld met puntige hoge rotsen, een beekje, een kersenbloesem boom. Door de soort van noorderlicht achtige wolken, kan je diep het heelal inkijken. De provider heeft er alles aan gedaan om een zeer traditioneel video slot neer te zetten. Dat is ook terug te horen aan de rustige muziek, die je graag aan laat staan tijdens het spinnen.

UITLEG

Dit spel met zachte kleuren speel je op een speelveld van 5 bij 3 rollen en met 25 vaste winlijnen. Symbolen die je terugvindt zijn kersenbloesemblaadjes, bonsaiboompjes, lampionnen en de grote berg met een regenboog. Die laatstgenoemde is ook direct het symbool met de hoogste waarde in dit spel. Vind je er 5, dan kan je 300 keer je inzet winnen.

Het Scatter-symbool herken je aan de rode Phoenix. Deze vind je op de 2e, 3e en 4e rol en kan je 15 gratis spins opleveren. Je hebt er maar één van nodig! Het Wild-symbool is de Tianlong draak. Deze vind je terug op de 2e, 3e en 4e rol, waarbij het symbool alle andere vervangt, behalve de Scatter. Op het moment dat je de draak hebt gevonden, dan zal hij de gehele rol innemen.

Wist je dat als je de muis ingedrukt houdt op het speelveld, dat er dan rondom je cursor het menu verschijnt? Op die manier heb je altijd direct toegang tot alle instellingen.

WILD RE-SPIN

Heb je de draak gevonden en heeft het wezen de gehele rol ingenomen? Dan mag je je opmaken voor de Wild Re-Spin feature. De winst van die ronde wordt sowieso bijgeschreven, daarna mag je aan de re-spin beginnen. De Tianlong die je eerder haalde zal blijven staan en als Wild gelden. Vind je nog een Tianlong, dan mag je nog een keer draaien.

GRATIS SPINS

Zoals we eerder zeiden geeft de Phoenix je 15 gratis spins. Elke prijs die je tijdens deze ronde wint wordt verdubbeld. Ook in deze ronde heb je kans om de Tianlong te vinden. Mocht dat lukken, dan heb je een re-spin tegoed.

CONCLUSIE

Er zijn meerdere video slots op de markt die het Chinese mythologische thema hanteren. Wat opvalt is dat elke provider zijn uiterste best doet om beter dan de ander te zijn. We zien dat terug in gameplay, muziek en ontwerp. Tianlong is zeer fraai vormgegeven en beschikt over een aantal leuke features. Als je even helemaal tot rust wil komen, dan is dit spel zeker een aanrader. Meer mythologische slots? Bekijk dan onze reviews van Wild Dragon en Divine Fortune eens!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Oktober 2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonus Game

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100