Thunderstruck II logo logo

Thunderstruck II gokkast

Thunderstruck II gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Na de succesvolle periode van het origineel Thunderstruck is er ook een vervolg. De Thunderstruck II gokkast kan ook gespeeld worden op de tablet of smartphone. Dit slot spel van Quickfire (Microgaming) is net als zijn voorganger helemaal in de stijl van de Noorse mythologie. We zien afbeeldingen van de goden Thor, Odin, Loki en Valkyris. Deze Noorse goden komen ook terug als symbool in deze slot. Er zijn ook symbolen met de hamer van Thor, een Viking schip en een vliegende stad. De algehele stijl en diverse knoppen passen goed bij het mysterieuze thema van deze slots. Nog belangrijker zijn natuurlijk de bonus features, Thunderstruck II heeft er nogal wat. Bijvoorbeeld Wilds en gestapelde Wild symbolen, nog leuker met 3, 4 of 5 bonussymbolen kom je terecht in The Great Hall of Spins. Afhankelijk van het aantal keer dat je deze bonus feature hebt geactiveerd, kun je kiezen uit verschillende Noorse goden. Iedere god vertegenwoordigd gratis spins en een extra bonus feature.

Donder en bliksem

Thunderstruck II is niet voor niets een favoriet onder veel spelers van gratis online gokkasten, het is donders goed. Het totaal plaatje klopt.. Er klinkt mysterieuze klassieke muziek en op de achtergrond zien we afbeeldingen en symbolen van Noorse mythologische goden. Het thema van de muziek zal versnellen bij een gewonnen prijs, je hoort dan met name donder en bliksem. Deze online gokkast is uitgerust met vijf rollen en 243 winlijnen. Boven de symbolen zien we een handig informatie scherm, deze geeft de gewonnen prijzen aan en met welke symbolen we een bonus feature kunnen activeren.

Instellingen

De ontwikkelaar Quickfire (Microgaming) heeft zijn best gedaan om alle instellingen goed in het thema te laten overvloeien. Wat ons betreft is dat heel goed gelukt. Je hebt de mogelijkheid om de muntwaarde in te stellen, varieer tussen 0.01, 0.02 en 0.05. Ook kun je het aantal munten instellen die je tegelijkertijd inzet van 1 t/m 10. Wij zien liever één knop waar je direct de complete inzet mee kan aanpassen. De inzet instellingen die Thunderstruck II gebruikt zijn voor sommige slots spelers misschien wat minder overzichtelijk. Een voordeel is wel dat je nog meer kunt variëren en dus altijd wel een inzet vindt die bij jouw casino budget past. Aangeven in kleine letters vind je nog een aantal andere instelmogelijkheden. Bij Game Play Settings kun je de optie Quickspin aanvinken, dit zorgt voor een sneller spelverloop. Bij Sound Settings heb je de mogelijkheid om het geluid uit te schakelen. Daaronder kun je de optie Balance Bet and Win Values vinden. Hier kun je aanvinken of je de getallen in deze slot wil weergeven als munten of credits. Ben je gek op getalletjes? Klik dan eens op de link Statistics. Hier kun je bekijken hoeveel rondes je hebt gespeeld, de totale tijd en het aantal rondes per uur. Nog leuker om te zien is de tabel met de top 3 van jouw hoogst behaalde geldprijzen. Wil je gebruik maken van de Autoplay functie? Klik dan even op het knopje ‘Expert’, er zullen dan meerdere extra opties verschijnen op de gokkast.

Thunderstruck II bonus features

De Thunderstruck II gokkast zit barstensvol bonus features, we nemen ze even door. Als eerste heb je het Wild symbool met de afbeelding van het logo. Deze Wild telt voor ieder ander symbool met uitzondering van het bonus symbool. Schik niet tijdens het spelen van deze slot. Willekeurig kan de bliksem inslaan met de Wildstorm feature. Dit is een gestapeld Wild symbool die 1 t/m 5 complete rollen kan bezetten. Het wordt dus eenvoudiger om een winnende combinatie te draaien!

Nu gaan we naar de meest lucratieve bonus feature: The Great Hall of Spins. Wanneer je 3, 4 of 5 symbolen draait met de hamer van Thor, dan kom je terecht in deze bonus ronde. Afhankelijk van het aantal keer dat je deze bonus ronde al hebt geactiveerd kun je kiezen uit de Noorse goden Valkyrie, Loki, Odin en Thor. Valkyrie is al beschikbaar vanaf de eerste keer dat je deze feature activeert. Als je voor haar kiest ontvang je 10 gratis spins, alle winsten worden vermenigvuldigd met de factor 5! Vanaf de 5e keer dat je deze bonus feature activeert kun je kiezen voor Loki. Je ontvangt dan 15 gratis spins, op de 3e rol kan het Wild Magic symbool verschijnen. Deze kan andere symbolen vervangen. Met 2, 4 of 5 bonus symbolen ontvang je 1, 2, 3 of 4 extra gratis spins! Als het jou lukt om 10x in de bonus ronde te komen, dan kun je kiezen voor de Noorse god Odin. Je krijgt 20 gratis spins en er is een Wild Raven feature. De raven van Odin kunnen willekeurig symbolen in Multipliers veranderen van 2x en 3x. Als allebei de raven landen dan ontvang je een Multiplier van 6x. De bekendste Noorse god is natuurlijk Thor. In The Great Hall of Spins is hij dan ook de beste keuze, je moet wel eerst 15x deze bonus feature hebben geactiveerd. De keuze voor Thor levert je wel 25 gratis spins op. Achtereenvolgende winsten zorgen ervoor dat de Multiplier verhoogt wordt van 2x t/m 5x. Zodra je een winnende combinatie maakt dan verdwijnen deze symbolen met een bliksem effect. Er zal ruimte vrijkomen en enkele nieuwe symbolen kunnen zomaar eens verschijnen op de rollen, oftewel extra winstkansen op de gokkast. Het lijken misschien veel features, maar dan heb je de features van Asgard nog niet gezien!

Conclusie

Het is niet voor niets dat er een vervolg gemaakt is op Thunderstruck, alles klopt aan dit online slot. De grafische uitwerking van het thema met Noorse goden, de mysterieuze muziek en de uitgebreide bonus features. Gelukkig kan dit slot spel nu eindelijk ook op mobiele apparaten gespeeld worden. Grijp jouw kans op die jackpot van 2,5 miljoen munten!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Mei 2010

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €15