The Invisible Man logo

The Invisible Man gokkast

The Invisible Man gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij The Invisible Man
Start gratis spel
Close icon
The Invisible Man
Ontvang bij The Invisible Man
Ontvang bij The Invisible Man
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Onzichtbaar zijn in een spel

Iedereen heeft wel zijn of haar momenten waarop je het liefste onzichtbaar zou zijn. Een uitvinder in 1933 had deze wens in elk geval zeker. Hij bedacht een middel waardoor hij onzichtbaar werd. Het resultaat van deze fantasie was een film die in 1933 uitkwam. De film was – en is nog steeds – een enorm succes. Netent heeft er zelfs een gokkast aan gewijd.

Een standaard spel met een verrassende twist

Het spel The Invisible Man lijkt op het eerste oog een heel standaard spel. Je speelt het spel op 5 rollen en van iedere rol zijn er 3 symbolen zichtbaar. Het is aan jou om met een spin op de rollen van het spel winnende combinaties symbolen te verkrijgen. Die symbolen heb je in meerdere varianten. Zo heb je meerdere spannende thema symbolen, maar je hebt ook de standaard symbolen die jou een lage winst zullen opleveren. De hoogste winst is voorbehouden aan de Wild en de Scatter symbolen in het spel. De Wild is in dit geval het meest bijzondere symbool. Inzetten doe je door een waarde per munt te bepalen. Die waarde mag je laten oplopen van 1 eurocent tot wel 50 eurocent. Je mag ook meerdere munten per winlijn inzetten. Zo kan je minimaal 20 eurocent en maximaal 100 euro inzetten.

Een Wild in drie verschijningen

De hoofdpersoon uit de film doet alles om zichzelf te tonen aan de buitenwereld. Dat doet hij door in een andere ‘huid’ te stappen. De Wilds in dit spel hebben eigenlijk dezelfde eigenschap. Ze zijn er in een paar verschijningsvormen. Zo speel je het spel met een Politie Wild. Dit is een Wild waarbij het symbool ieder willekeurig symbool kan vervangen. Je ziet het voorbij komen op de eerste rol. Na een Re-spin beweegt het naar links of rechts. Dan heb je ook de Griffin Wild. Die komt op de laatste rol van je spel en beweegt daar naar links of rechts. De Burning Wild is een combinatie van de Politie Wild en de Griffin Wild. Komen ze samen op één punt, dan zie je de burning wild. Je krijgt op dat moment 10 free spins tot je beschikking.

Gratis spelen voor meer winst

Win jij de 10 free spins, dan ga je het spel gratis gokken spelen. Dat is altijd leuk want je maakt hierdoor winsten die stukken hoger kunnen liggen dan je normale score. Het is wel zaak dat je een beetje leuk hebt ingezet, want je speelt dit spel met de muntwaarde die jij als laatste aan jouw credits had toegekend. Wanneer je bedenkt dat jouw winsten tijdens de free spins worden vermenigvuldigd snap je waarom een goede inzet van belang is.

De knoppen van de onzichtbare man

Play – je start een spin in het spel
Bet – Je kent een waarde toe aan een credit
Level – Je bepaalt hoeveel credits jij inzet per winlijn
Max Bet – Je laat de computer het hoogst haalbare inzetten
Autoplay – Je laat de computer voor jou spelen zodat je even zelf de handen vrij hebt.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Bonus-Game

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €10