The Hit logo logo

The Hit gokkast

The Hit gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Drie spellen in één

The hit is een gokkast die drie spellen in één keer aan jou biedt. Het eerste spel, het basisspel, is bedoeld om credits mee te verdienen die je vervolgens in het vervolgspel zal gaan inzetten om grote winst mee te behalen. Met een fruitladder krijg je de gelegenheid om extra bonusprijzen te scoren. Check hier ook nog even de Tower of Power gokkast.

The hit; credits winnen

Het basisspel van The hit is erop gericht dat je credits wint die je in het vervolgspel kan gaan inzetten. Je doet dat door een spel op de onderste drie rollen in je scherm. Je zet steeds in waarbij je 1 credit per spin inzet. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je hebt 1 winlijn op je rollen staan die duidelijk herkenbaar is. Er  loopt een dunne grijze lijn over de middelste symbolen heen. Deze winlijn moet je tijdens het spelen gaan vullen met symbolen in winnende combinaties. In het winschema zie je wat de winnende combinaties zijn en wat de prijzen zijn die er bij de verschillende combinaties horen. Tot zover het standaard gedeelte van The hit.

Kom hoog op de fruitladder

Terwijl je speelt bij the Hit verschijnt er een fruitladder in beeld. Die staat rechts in beeld. Bij iedere keer dat je een spin doet wordt er een nieuwe kolom in de fruitladder geactiveerd. Op het moment dat er een symbool wordt bereikt met een aantal credits eraan verbonden kan je kiezen voor het innen van deze credits. Door een klik op Take Fruitladders kan jij je credits innen. De Fruitladders worden dan allemaal geleegd. Win je een prijs in het basisspel dan zal je opnieuw moeten gaan beginnen met het vullen van je fruitladders.

Een gokje extra voor de kick

Heb je zojuist credits gewonnen bij het basisspel dan wil je die wellicht gaan verdubbelen. Dat kan met de Gamble functie van het spel. Je doet een potje Head or tail met de computer. Voorspel je de toss goed, dan verdubbelt jouw inzet. Voorspel je de toss echter fout dan ben jij je inzet weer kwijt.

Het vervolgspel van The Hit voor meer cash

Heb je voldoende credits gespaard met het basisspel van The Hit, dan is het tijd om meer credits te gaan verdienen. Je zet hoger in bij het bovenspel. Je kan een inzet doen van 4, 8 of zelfs 16 credits per spin. De symbolen hoeven niet horizontaal op de winlijn te lopen; ze mogen kris kras over je scherm een winlijn vormen. Daardoor hebt je de beschikking over veel meer winlijnen dan gewoonlijk. Speel je het spel met 4 credits dan zullen van de 4 rollen alleen de eerste drie rollen draaien. Speel je met 8 credits, dan zal ook de vierde rol meedraaien. Je wint wanneer je een prijzencombinatie draait op rol 1, 2 en 3 of 2, 3 en 4. Spelen met 16 credits levert de hoogste winkansen op. Je wint dan credits op de rollen 1, 2 en 3, maar ook op 2, 3 en 4. Ook rol 1, 3 en 4 leveren winst net als rol 1, 2 en 4.

Bediening:

Start/ to hitmeter – je start een spel in het basisspel of in het bovenspel/je zet credits die je hebt gewonnen in de hitmeter.
Choose bet/gamble – je kiest een inzet voor het bovenspel/je kiest een inzet bij het gamble spel.
Take Fruitladders – je int de credits die je hebt gewonnen op de fruitladder.
Hold – Je zet een rol vast voor een volgende spin.
Collect/reset – Je int credits die je hebt gewonnen/je reset de automatische hold functie.
Autoplay – de gokkast zet zelf voor jou in, tot je weer op de autoplay functie klikt.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gamble Feature, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €42.522