The Grand logo

The Grand gokkast

The Grand gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De gokkast The Grand van ontwikkelaar Quickspin neemt je even mee terug in de tijd. We gaan namelijk naar 1920, een tijd waarin glamour een belangrijke rol speelde. Je kent vast wel de film ‘The Great Gatbsy’, dat was het eerste waar wij aan moesten denken toen wij het videoslot zagen. De speelfuncties zijn aantrekkelijk en goed uitgewerkt. Je kan eerst gratis oefenen onderin de review, voordat je misschien wel in het online casino zal gaan spelen.

Uitleg

Er zal op de The Grand gokkast gespeeld worden op zes rollen, alleen het aantal rijen is echt even wat anders. De eerste twee rollen beschikken over drie rijen, de derde en de vierde rol over vier rijen en de laatste twee rollen over vijf rijen. Er zijn maar liefst 214 winlijnen beschikbaar voor de speler en deze staan vast. Er dient minimaal tien eurocent ingezet te worden per draai en de maximale inzet staat op honderd euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,58% en de variantie is medium. De hoofdprijs die gewonnen kan worden is 2900 keer de inzet op de The Grand speelautomaat.

Symbolen

Het elegante thema op de The Grand gokkast komt ook terug in de symbolen. De juwelen kunnen al prachtige prijzen opleveren van maximaal acht keer de inzet, terwijl de kaartsymbolen slechts kleine prijsje uitbetalen. De Wild-symbolen komen uitsluitend voorbij gedurende de gratis spins. Om deze kosteloze draaien te kunnen winnen moet de Scatter-symbool enkele keren op de rollen verschijnen. Er zijn overigens twee soorten Scatter-symbolen, eentje voor de gratis spins en de ander voor handige boosters.

Gratis spins

Het Scatter-symbool met daarop de tekst ‘Bonus’ kan een mooi aantal gratis spins opleveren. Hiervoor moet het desbetreffende symbool minimaal drie keer op de rollen verschijnen, maar hoe meer van deze symbolen des te beter. Je kan per keer maximaal vijftien gratis spins winnen. Gedurende deze draaien worden er boosters geactiveerd, zoals extra Wild-symbolen, een gegarandeerde prijs of synchroon lopende rollen.

Conclusie

Quickspin heeft weer een pareltje uitgebracht met The Grand gokkast. De features zorgen voor de nodige spanning, maar maken het spel ook gewoon veel. De potentiële uitbetalingen zijn hoog en ook het design van de gokkast zit geweldig in elkaar.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Maart 2019

Features icon
Features

Gratis Spins, Boosters

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 214

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €5