The Flash logo

The Flash gokkast

The Flash gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

The Flash is één van de vele superhelden slots van DC Comics die door NextGen Gaming zijn ontwikkeld deze zomer. Deze online slot is uitgebracht in juni 2016 en biedt een RTP (Return to Player) waarde van 92,48% in het basisspel. Met de Bonus Bet Feature kun je de RTP verhogen naar 95,47%. Kom online gokken met geld en maak kans op tot wel 35.000 euro per spin op deze gokkast.

The Flash betaalt sneller dan het licht!

The Flash is een online gokkast met 50-vaste winlijnen, de achtergrond bestaat uit een stadsgezicht wat rechtstreeks uit een stripboek lijkt te komen. De muziek is erg rustig met af en toe wat spannende actiemomenten – eigenlijk zoals je zou verwachten van een slot met een zo’n heldhaftig thema. Wanneer je een bonus feature activeert of wint dan schalt de muziek triomfantelijk uit je luidsprekers. De symbolen komen tijdens het spelen tot leven met kleine animaties. Maar er worden soms ook grotere animaties getoond, zoals The Flash die razendsnel langs het scherm sprint. Andere DC Comics slots van NextGen zijn onder meer: The Green Lantern, Batman en Superman.

The Flash laat de lijninzet, totale inzet, gewonnen geldprijzen en account balans zien aan de onderkant van het slot scherm. Pas de lijninzet met de waarden 0.01 t/m 2.00 voor een totale inzet van €0,50 t/m €120. De waarden van de uitbetalingstabel worden weergegeven in munten, deze waardes blijven vast staan ondanks wijzigingen in de inzet per winlijn.

Deze online slot heeft 10 reguliere symbolen en 3 speciale symbolen. De speciale symbolen van deze slots zijn voorzien van een Flash Wild, Scatter Logo en Bonus Logo. Deze symbolen zijn ook allemaal in staat om hun eigen winnende combinaties te vormen. In het basisspel is een speciale Win Multiplier te vinden, deze vermenigvuldigd winnende combinaties met 1x, 2x of 3x door middel van het Flash Wild symbool. Tijdens de gratis spins wordt er een Win Multiplier van maximaal 10x inschakelt. Het Scatter symbool is goed voor de hoogste waarde met één enkele winlijn. Het Bonus symbool activeert de gratis spins. De reguliere symbolen van The Flash zijn: Captain Cold, Gorilla Grodd, Mirror Master, klok, bliksem, benen van The Flash, aas, koning, vrouw en boer.

Het basisspel werkt van links naar rechts voor alle symbolen met uitzondering van de Scatter en het Bonus symbool. Deze kunnen in beide richtingen een winnende combinatie vormen vanaf rol 1 of rol 5. Meerdere combinaties zijn mogelijk vanaf verschillende lijnen voor een totale geldprijs. Met iedere spelronde heb je de mogelijkheid om met de 50 lijnen een winnende combinatie te vormen.

De geldbedragen die je wint worden berekend door de lijninzet te vermenigvuldigen met de waarde van het symbool. Het best betalende symbool van deze slot is het Flash Wild symbool deze betaalt (10.000, 1.000, 250, 10). Hierdoor heb je in het basisspel de mogelijkheid om tot wel €35.000 per spin te winnen.

Speciale functies
The Flash heeft een Auto play functie waarmee je 5 t/m 100 opeenvolgende spelrondes kunt instellen. Klik op ‘fast forward‘ om Auto play te versnellen. Klik op de grote ‘Stop‘ knop om de rollen snel te laten stoppen. Met de kleine ‘Stop’ knop kun je de Auto play functie handmatig beëindigen.

De bonus features van The Flash

Bonus Bet Feature: Deze functie is optioneel, je kunt er zelf voor kiezen om hem wel of niet te gebruiken. Klik op de Bonus Bet-knop om deze feature te activeren. Er worden nu 10 munten toegevoegd aan je inzet, in ruil hiervoor kun je de Rogues Free Games activeren. Deze feature voegt een Win Multiplier toe van 2x, 3x of 5x aan winnende combinaties met een Flash Wild symbool in het basisspel. Ook wordt er een Win Multiplier toevoegt van 2x, 3x, 4x , 5x of 10x aan Flash Wild combinaties tijdens de gratis spins rondes. Bij activering veranderd de achtergrond in een ander stripboek stadsgezicht. Deze modus verhoogt het inzet bereik waar je uit kunt kiezen van (€0,60 t/m €120, in tegenstelling tot €0,50 t/m €100). De RTP wordt ook verhoogt met 3%.

Rogues Feature: Met 3 of meer bonussymbolen activeer je 12 gratis spins, deze kunnen niet opnieuw worden geactiveerd in de functie zelf. Kies uit de schurken van dit stripverhaal zoals: Captain Cold, Gorilla Grodd of Mirror Master. Captain Cold bevriest één complete rol, je krijgt nu een Expanding Wild symbool op één rol samen met een Re-spin. Gorilla Grodd teleporteert één  Flash Wild willekeurig op de rollen tijdens elke gratis spins ronde. Mirror Master speelt de vorige 4 gratis spins opnieuw, in wezen krijg je dus 4 extra gratis spins. Eventuele winnende combinaties worden dus ook opnieuw gespeeld, deze functie kan veel extra geldprijzen opleveren!

Speedster Feature: Deze functie wordt alleen geactiveerd tijdens het basisspel, standaard symbolen veranderen in Flash Wilds.

Gamble Feature: Dit is een bekende feature van NextGen slots. Je krijgt hiermee de kans om een eerder gewonnen geldprijs te verdubbelen of verviervoudigen door het raden van de kleur rood / zwart of kies ruiten, harten, schoppen en klavers. Deze keuze maak je op basis van een speelkaart die op z’n kop ligt met het plaatje naar beneden gericht. Je kunt deze gok optie tot maximaal 5 keer gebruiken. Als je fout gokt en verliest, dan is ook het eerder gewonnen bedrag waarmee je speelt verloren.

The Flash sprint van links naar rechts over de rollen

Het is zeker de moeite waard om die extra tien munten in te zetten om de Super Bet functie te activeren. Tijdens het testen van de demo in CasinoBuck hebben we ook de Super Bet optie geactiveerd. We hebben 100 spelrondes gespeeld en wonnen ongeveer om en om, de helft van die winnende combinaties waren winstgevend. The Flash Wilds waren vaak te zien op de rollen, deze symbolen waren goed voor 2/3 van onze totale winst. The Rogue Feature is eenmaal door ons geactiveerd. Wij selecteerden Captain Cold en wonnen 25x onze totale inzet! The Flash is over het algemeen een leuke en snelle online gokkast. Fans van DC superhelden slots kunnen ook eens een kijkje nemen bij The Dark Knight Rises van Microgaming.


Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

Juni 2016

Features icon
Features

Gratis Spins, Bonus Bet, Rogues en Speedster features, Gamble

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €120