Terminator 2 logo logo

Terminator 2 gokkast

Terminator 2 gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Terminator 2
Start gratis spel
Close icon
Terminator 2 logo
Ontvang bij Terminator 2
Ontvang bij Terminator 2
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online Terminator 2 gokkast is een pareltje uit het assortiment van Microgaming. Deze ontwikkelaar bracht al eerder slots uit met een filmthema, waaronder de Highlander. Maar de Terminator films waren wel een bijzonder groot succes. Wij kennen allemaal wel Arnie en zijn bekende punchline. Gedurende het draaien zullen er ook af en toe fragmenten uit de film worden vertoond. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Terminator 2 speelautomaat gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen. De minimale inzet is slechts dertig eurocent per draai en de maximale inzet staat op dertig euro per spin. Er zijn geen winlijnen, dus daar hoef je jezelf ook geen zorgen over te maken. Er zijn wel 243 manieren om te winnen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,62% en de variantie is medium. De inzet kan worden aangepast door de muntwaarde aan te passen.

Gratis spins

Het is mogelijk om een leuk geldbedrag te winnen in het reguliere spel, maar er zijn ook enkele features die het verschil kunnen maken. Het Scatter-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een blauwe bal. Drie van deze ballen of meer op de rollen en je mag tien keer gratis draaien op de Terminator 2 gokkast. Daarnaast zullen er tijdens de gratis spins meer kansen op een prijs zijn, simpelweg omdat er dan met 1024 manieren om te winnen gespeeld zal gaan worden.

Een winnende combinatie ontstaat ook eerder tijdens de gratis spins. Twee identieke symbolen levert éénmaal de inzet op, drie stuks tweemaal de inzet, vier symbolen tien keer de inzet en vijf symbolen zelfs honderd keer de inzet. Het symbool van T1000 veranderd ook in een Wild-symbool en zal helpen om nog vlugger een geldprijs te bemachtigen.

T800 Vision Feature

Na elke draai die niets oplevert bestaat de mogelijkheid dat je de T800 Vision Feature activeert. In dat geval zal er een Random Bonus worden toegekend. Deze bonus kan een prachtige geldprijs opleveren met hoge symbolen of gratis spins.

Conclusie

De Terminator 2 gokkast zal veel filmliefhebbers aanspreken. Het design is prachtig, de fragmenten zijn leuk en de features zijn spannend. Vooral de gratis spins zijn enerverend, hier haal je in bijna alle gevallen wel een leuke winst weg.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, T800 Vision

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €30