Temple of Tut logo logo

Temple of Tut gokkast

Temple of Tut gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het Temple of Tut videoslot is een creatie van de ontwikkelaar Just For The Win. Deze gokkast speelt zich af in de enige echte graftombe van Toetanchamon. In de tombe van de farao liggen vele schatten verborgen, die jij misschien wel in handen kan krijgen. Kijk wel uit, want niemand anders is ooit levend uit deze graftombe gekomen. Durf jij het risico aan, speel dan onderin deze review gratis mee op de Temple of Tut gokkast.

Uitleg

Deze prachtige gokkast beschikt over vijf rollen en drie rijen, er zal ook altijd met een vast aantal van tien winlijnen worden gespeeld. Er dient minimaal tien eurocent per spin ingezet te worden. De high-rollers kunnen ervoor kiezen om met een maximaal bedrag van 250 euro per spin te gaan spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,01% en de variantie is gemiddeld.

Symbolen

Vanzelfsprekend is het symbool van de farao zelf het meest lucratief, deze kan namelijk voor een prijs van maar liefst 25 keer de inzet zorgen. De afbeelding van de onderzoekster is in het beste geval goed voor 25 keer keer de inzet, echter fungeert de farao ook nog als een Wild-symbool. De overige symbolen op de rollen kunnen een winst leveren van tussen de 2,5 en 10 keer de inzet. Opvallend genoeg komen alle afbeelding in Stacks voor, waardoor jij in één klap een grote prijs te pakken kan krijgen. Maar let op, een lange tijd helemaal niks is ook denkbaar.

Gratis spins

De Scatter-symbolen leveren gratis spins op, maar daarvoor moet de afbeelding minimaal driemaal op de rollen komen te staan. In dat geval worden er acht tot maximaal twintig gratis spins toegekend. Tijdens deze draaien zal er een speciale ‘Super Reels Feature’ actief zijn, deze zorgt ervoor dat zo goed als elke draai winstgevend zal zijn. Daarnaast is het mogelijk om nog meer gratis spins te winnen tijdens deze kosteloze draaien aan het Temple of Tut slot.

Conclusie

Het Temple of Tut videoslot is een prachtige creatie geworden, waar de snelheid er goed in blijft zitten. De features zijn uitdagend en kunnen voor leuke extra prijzen zorgen. Qua niveau kan het slot dan ook goed vergeleken worden met de Pirates Charm gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Stack

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €250