sweet bonanz xmass logo logo

Sweet Bonanza gokkast

Sweet Bonanza gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Sweet Bonanza Xmas
Start gratis spel
Close icon
sweet bonanz xmass logo
Ontvang bij Sweet Bonanza Xmas
Ontvang bij Sweet Bonanza Xmas
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
97,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het Sweet Bonanza Xmas slot is een vervolg op het beroemde spel Sweet Bonanza. Het online gokkast werd op 19 november 2019 uitgebracht door de spelprovider Pragmatic Play. Er is wederom gekozen voor een extreem hoge variantie en een mierzoet thema. Het grote verschil is echter dat de focus nu op de kerstperiode ligt. Dat is dan ook duidelijk merkbaar, aangezien de speler op de achtergrond een sneeuwpop ziet en ook het snoepgoed een kersttintje heeft gekregen. Er kan op het Sweet Bonanza Xmas slot een maximale prijs van 21.100 keer de inzet winnen, net zoals op de reguliere Sweet Bonanza.

Uitleg

Het Sweet Bonanza Xmas slot beschikt over zes rollen en vijf rijen. Hierdoor verschijnen er bij iedere draai 30 verschillende symbolen op het speelveld. De minimale inzet bedraagt 0,20 euro per draai en er kan maximaal 125,00 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,51% en de variantie is hoog. De hoofdprijs staat op 21.100 keer de inzet, oftewel een maximaal bedrag van ruim 2,6 miljoen euro. De speler kan een prijs winnen met clusters en die moeten uit minimaal acht dezelfde symbolen bestaan. Er verschijnen zowel fruitsymbolen als snoepgoed op de rollen. De rode hartjes keren de hoogste prijzen uit, bijvoorbeeld 50 keer de inzet bij een cluster van minimaal 12 identieke symbolen. Er verschijnt geen Wild-symbool op het Sweet Bonanza Xmas slot.

Bonusspel

De lolly’s fungeren als Scatter-symbool en kunnen toegang bieden tot het bonusspel. Dat is niet alles, want de lolly’s keren ook al een geldprijs uit bij vier of meer stuks. Het bonusspel kan een speler eerder vrijspelen door een extra inzet te plaatsen, maar ook de Buy-a-Bonus Feature is beschikbaar. De speler kan de bonus vrijkopen voor 100 keer de inzet, oftewel vanaf 20,00 euro. Gedurende het bonusspel zal er ook nog een kerstbal op de rollen verschijnen en die neemt een vermenigvuldiger met zich mee. De vermenigvuldigers worden bij elkaar opgeteld tot maximaal 100 keer. In het bonusspel kan de deelnemer dan ook ruim 21.000 keer de inzet winnen.

Conclusie

Het Sweet Bonanza Xmas slot is een vervolg op een succesvol spel, ditmaal met een kerstthema. De hoofdprijs bedraagt 21.100 keer de inzet en dat is behoorlijk hoog voor een kerstslot. Daarnaast kan de speler het bonusspel vrijkopen of sneller vrijspelen met een extra inzet. De maximale inzet is hoger dan op de Sweet Bonanza en daardoor ook geschikt voor high-rollers. Pragmatic Play heeft het spel geoptimaliseerd voor de smartphones en tablets.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Scatter-symbolen, Buy Bonus, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 6

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €125

Ster icon
Hoofdprijs

1