Supertron Review

Scoort een 7.1 van de 10.

Spelen op drie en vier rollen

Het spel Supertron speel je op drie en op vier rollen. Je speelt het basisspel op drie rollen waarbij je credits spaart om in te zetten bij het vervolgspel.

Het basisspel; verzamel credits

Ga je het spel Supertron spelen dan zal je eerst credits moeten verdienen die je kan gaan inzetten bij het vervolgspel. Dat doe je met de inzet van 1 credit per spin. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent per stuk. Je hebt 3 rollen tot je beschikking en daarbij heb je 1 winlijn. De winlijn is duidelijk aangegeven met een dunne grijze streep die over de symbolen heen loopt. Tussen de symbolen door zit ook een ster met een dollarteken erop. Die heeft een speciale waarde; deze mag kris kras lopen en levert je een verrassingsprijs op.

Waag een gok met je winst

Speel je het spel Supertron dan maak je kans om de winst te verdubbelen. Dat doe je met het Gamble spel. Het is aan jou om te kiezen of de toss van de computer een kop of een munt symbool gaat opleveren. Heb je goed gegokt, dan verdubbelt jouw inzet. Heb je echter fout gegokt, dan ben jij je winst weer kwijt. Je kan er ook voor kiezen om het Gamble spel achterwege te laten. Je zal in dat geval op collect moeten klikken waarna je de prijs aan je creditmeter van het basisspel toevoegt.

Het vervolgspel van Supertron

Supertron heeft uiteraard een vervolgspel. Hierbij zet je in met hogere aantallen credits en je speelt het op vier rollen. Inzetten is mogelijk met 4, 8 of wel 16 credits per spin. Je kan bij dit spel de prijzen winnen zoals het staat aangegeven in de wintabel. Dat staat vermeld onder de onderste vier rollen. Speel je met 8 credits, dan zie je dat de winnende combinaties op rol 1, 2 en 3 gelden en op rol 2, 3 en 4. Speel je met 16 credits, dan gelden de winnende combinaties daarnaast ook op rol 1, 2 en 4 en op rol 1, 3 en 4. Staan er meer dan 200 credits op je supermeter dan gaan die bij dit spel niet verloren. Alles wat de 200 overstijgt komt op je creditmeter en daarna ga je naar het basisspel.

Bediening:

Start/save – je activeert een spin in het basisspel of in het vervolgspel/ je zet een gewonnen prijs in de supermeter.
Tail – Bij het gamble spel kies je voor tail.
Head – Bij het gamble spel kies je voor head.
Change Bet – Je kiest een inzet en start het bovenspel.
Hold – Een rol met een goede combinatie symbolen handmatig vastzetten.
Reset/Collect – Je kan de automatische hold functie resetten/credits die je won zet je in de creditmeter die bij het bovenspel hoort.
Autoplay – de gokkast loopt automatisch door en zet automatisch voor jou in. Klik je weer op Autoplay dan stopt deze functie.

Ben jij toch meer van de moderne slots? Check dan Glow of Spartus!

€200 Gratis Gokbonus

  • Verdubbel je winst met het gokspel
  • Mystery prijzen
  • Veel verschillende inzetmogelijkheden

Speel Supertron gratis!