super mega ultra wheel logo

Super Mega Ultra Wheel gokkast

Super Mega Ultra Wheel gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Super Mega Ultra Wheel gokkast is een spel dat exclusief kan worden gespeeld bij het Bet365 Casino. Het kansspel komt dan ook uit de handen van de spelprovider Bet365 Gaming. Het unieke aan dit online gokkast is dat de speler een kans maakt op de zogeheten ‘Dual Drop Jackpot’. Daarnaast kan er worden genoten van een Japans thema, dat voor een bijzondere speelsfeer zorgt.

Uitleg over de Super Mega Ultra Wheel gokkast

De Super Mega Ultra Wheel gokkast beschikt over vier rollen en vier rijen. De deelnemer kan een geldprijs winnen door combinaties te maken met de symbolen. Een winnende combinatie begint bij een 3-of-a-kind, terwijl een 4-of-a-kind het meeste prijzengeld kan opleveren. De bekende klassieke fruitsymbolen komen voorbij op de speelrollen, terwijl de gameplay juist zeer modern is. De minimale inzet bedraagt 0,20 euro per draai, terwijl er maximaal 100,00 euro per draai kan worden ingezet. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 96,12%.

Prijzenwiel

Het bijzondere aan de Super Mega Ultra Wheel gokkast is dat er ook nog op andere manieren een prijs kan worden gewonnen. Het is mogelijk om een bonusspel vrij te spelen. Er mag worden gespeeld op een speciaal prijzenwiel, waarop een drietal niveaus worden weergeven. Na iedere draai kan de speler een nieuw niveau bereiken of een vermenigvuldiger winnen. De vermenigvuldiger zal vervolgens worden toegekend voor een zevental gratis spins. De vermenigvuldiger kan oplopen tot maximaal 100 keer.

Dual Drop Jackpot

De speler kan op de Super Mega Ultra Wheel gokkast prijzen winnen met combinaties, maar er staat ook nog een speciale jackpotprijs klaar. De Dual Drop Jackpot is exclusief beschikbaar bij Bet365 en is verbonden aan de gokkast. Het gaat om een progressieve gemeenschappelijke jackpot en een wekelijkse jackpotprijs. De deelnemers kunnen loten verzamelen door mee te spelen en doen vervolgens mee aan de loterij. Het is op die manier om alsnog een hoge prijs te winnen op de Super Mega Ultra Wheel gokkast.

Conclusie

De Super Mega Ultra Wheel gokkast is een spel dat nog vrij onbekend is, aangezien het spel alleen bij Bet365 kan worden gespeeld. De gratis spins bieden de kans op hoge geldprijzen, mits het prijzenwiel op een mooie vermenigvuldiger uitkomt. Het spel kan worden gespeeld op de smartphone, computer en een tablet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Bonus games, Free spins, Wild symbolen, Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100