Super Joker logo logo

Super Joker gokkast

Super Joker gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Super Joker
Start gratis spel
Close icon
Super Joker logo
Ontvang bij Super Joker
Ontvang bij Super Joker
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Het gokspel Superjoker is een spel waarbij een punten verzamelt voor het vervolgspel. De naam zegt het al; de Joker heeft een belangrijke rol in dit spel. Voor iets meer snelheid in het spel raden wij de Turbo Reel speelautomaat aan.

Credits verzamelen voor het vervolgspel

Het spel Superjoker heeft allereerst een basisspel. Dat speelt een speler met het doel credits te verzamelen die diegene in het vervolgspel kan gaan inzetten. Het spel wordt gespeelt op de onderste 4 rollen maar er draaien er maar drie van. De inzet is iedere keer 1 credit per spin. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Naast het vak met de rollen staat het winschema. Daarin staan de combinaties vermeld die moeten worden behaald, net als de waarde die bij die combinaties hoort. De speler heeft de beschikking over één winlijn en die is duidelijk zichtbaar aan de hand van de dunne grijze lijn die midden over de symbolen op de rollen loopt. De jokers in het spel zijn goed voor een verrassingsprijs. Heeft een speler er twee op de winlijn, dan wint diegene een prijs die tussen de 2 en 200 credits in ligt. Heeft een speler 3 jokers op de winlijn staan, dan wint diegene tussen de 4 en 200 credits.

Gamble Feature

Heeft een speler punten gewonnen bij het basisspel van Superjoker dan kan diegene proberen om deze te verdubbelen. Dat doet de speler met de Gamble functie. Een speler speelt een spel head or tail. Een speler zet in bij een toss die de computer doet. Heeft de deelnemer goed ingezet, dan maakt diegene een winst van 100 procent. Gokt de speler verkeerd, dan verliest de speler alles. Een speler kan tot maximaal 200 credits winnen bij dit spel.

Het vervolgspel

Heeft een speler 4 of meer credits verzameld in de spaarmeters van het vervolgspel, dan kan diegene het gaan spelen. Het spel wordt afhankelijk van de inzet op alle rollen gespeeld. Er is een apart winschema voor het bovenspel wat rechts naast de bovenste rollen staat. Een inzet kan een speler doen met 5, 10 of 20 credits. Zet een speler in met 5 credits dan ziet diegene dat er 5 winlijnen actief zijn. Zet een speler in met 10 credits dan zijn er 10 winlijnen actief. Zet een deelnemer in met 20 credits, dan zijn er 20 winlijnen actief. Met een hogere inzet heeft een speler ook een hogere winkans.

De credits die een speler inzet zal altijd van de hoogste spaarmeter worden gehaald. Er wordt ook altijd 1 credit van de laagste spaarmeter afgehaald. Wint een speler credits dan zullen die weer gelijkmatig over de potten heen worden verdeeld. Heeft een speler op de totaal meter meer dan 1000 punten staan dan worden die verhuisd vanaf de betreffende spaarmeter waardoor het aantal weer onder de 1000 komt. Helaas kan een speler met dit spel niet gratis gokken, maar gelukkig staat onze website vol met andere fruitautomaten zoals,fruitshop, die een speler wel gratis kan spelen

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

September 2019

Features icon
Features

Gamble feature, Respins, Mystery Multipliers

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 3

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,11 t/m €25

Super Joker in 5 simpele stappen

Hieronder wordt uitgelegd hoe het spel Super Joker gespeeld moet worden. Bekijk hier de stappen.

1. (Gratis) geld storten

Een speler kan de Super Joker gokkast kosteloos spelen op onze site. Het is ook een optie om met echt geld te spelen. Hiervoor dient een speler een gratis account aan te maken bij één van de online casino’s. Soms krijgt een speler dan ook nog een welkomstbonus. Geld storten kan al vanaf 10 euro per transactie en de bekende betaalsystemen staan voor de speler klaar.

Storten op Super Joker

2. Bepaal de inzet

Het basisspel op de Super Joker gokkast vraagt om een inzet van 1 credit per draai. Een credit herbergt een waarde van 10 eurocent. De deelnemer kan in het vervolgspel de inzet verhogen tot maximaal 20 credits, oftewel 2 euro per spin. Een speler kan ook een ander bedrag tussen de 10 cent en 2 euro inzetten, maar alleen in het vervolgspel.

Inzet bepalen op Super Joker

3. Bepaal het aantal winlijnen

De Super Joker gokkast is qua winlijnen één van de simpelste gokkasten tijdens het online gokken. Zowel in het basisspel als het vervolgspel heeft een speler maar één winlijn. De lijn loopt exact door het midden en is te herkennen aan zijn lichtgrijze kleur. Het doel is om winnende combinaties te vormen op de winlijn.

Winlijnen op Super Joker

4. Maak gebruik van bonusfeatures

De Super Joker gokkast kent slechts één bonusfeature. Een speler kan een kop of munt spel gaan spelen met een behaalde winst. De speler moet dus eerst een winnende combinatie draaien om de Gamble Feature te kunnen gebruiken. Kies de juiste kant van de munt en de deelenemer kan de winst verdubbelen. Let op, er bestaat ook een 50% kans dat een speler verliest.

Bonusfeatures op Super Joker

5. Uitbetaling

De speler kan op de Super Joker gokkast geldprijzen winnen. In het bassispel is de maximale uitbetaling 200 credits, oftewel 20 euro per draai. In het vervolgspel kan een speler 1000 credits winnen (100 euro).

Uitbetaling op Super Joker

Bediening:

Start/save – Start een spin in het basisspel of in het vervolgspel/ de credits die een speler won in het basisspel verplaatst diegene naar het vervolgspel.
Tail – Bij het gamble spel zet een speler in op tail.
Head – Bij het gamble spel zet een speler in op head.
Change Bet – De speler kiest welke inzet diegene zal gaan doen bij het bovenspel.
Hold – De speler houdt een rol vast die een gunstige combinatie symbolen bevat.
Reset/Take win – Speler doet een reset bij de autohold functie/ Speler neemt de credits die diegene won in het bovenspel mee naar het basisspel.
Autoplay – Tijd om wat te drinken; de computer zet voor de speler in met de laatst gedane inzet totdat de speler  zelf het spel weer overneemt.

Vergelijkbare spellen