Super Joker Review

Scoort een 7.7 van de 10.

De Joker voor extra geluk

Het gokspel Superjoker heeft een spel waarbij je punten verzamelt voor het vervolgspel en een vervolgspel. De naam zegt het al; de Joker heeft een belangrijke rol in dit spel. Voor iets meer snelheid in het spel raden wij de Turbo Reel speelautomaat aan.

Credits verzamelen voor het vervolgspel

Het spel Superjoker heeft allereerst een basisspel. Dat speel je met het doel credits te verzamelen die je in het vervolgspel kan gaan inzetten. Je speelt het op de onderste 4 rollen maar er draaien er maar drie van. De inzet is iedere keer 1 credit per spin. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Naast het vak met de rollen zie je het winschema staan. Daarin staan de combinaties vermeld die moeten worden behaald, net als de waarde die bij die combinaties hoort. Je hebt de beschikking over één winlijn en die is duidelijk zichtbaar aan de hand van de dunne grijze lijn die midden over de symbolen op de rollen loopt. De jokers in het spel zijn goed voor een verrassingsprijs. Heb je er twee op je winlijn, dan win je een prijs die tussen de 2 en 200 credits in ligt. Heb je 3 jokers op je winlijn staan, dan win je tussen de 4 en 200 credits.

Waag een gokje met je behaalde score

Heb je punten gewonnen bij het basisspel van Superjoker dan kan je gaan proberen om ze te verdubbelen. Dat doe je met de Gamble functie. Je speelt een spel head or tail. Jij zet in bij een toss die de computer doet. Heb je goed ingezet, dan maak je een winst van 100 procent. Je kan tot maximaal 200 credits winnen bij dit adembenemende spel.

Het vervolgspel; nu komt het erop aan

Heb jij 4 of meer credits verzameld in de spaarmeters van het vervolgspel, dan kan je het gaan spelen. Het spel wordt afhankelijk van je inzet op alle rollen gespeeld. Er is een apart winschema voor het bovenspel wat je rechts naast de bovenste rollen ziet. Een inzet kan je doen met 5, 10 of 20 credits. Zet je in met 5 credits dan zie je dat er 5 winlijnen actief zijn. Zet je in met 10 credits dan zijn er 10 winlijnen. Zet je in met 20 credits, dan heb je 20 winlijnen actief. Je hebt dus met een hogere inzet een veel hogere winkans.

De credits die je inzet zullen altijd van de hoogste spaarmeter worden gehaald. Er wordt ook altijd 1 credit van de laagste spaarmeter afgehaald. Win je credits dan zullen die weer gelijkmatig over de potten heen worden verdeeld. Heb je op de total meter meer dan 1000 punten staan dan worden die verhuisd vanaf de betreffende spaarmeter waardoor het aantal weer onder de 1000 komt. Helaas kan je met dit spel niet gratis gokken, maar gelukkig staat onze website vol met andere fruitautomaten zoals,fruitshop, die je wel gratis kan spelen

Bediening:

Start/save – je start een spin in het basisspel of in het vervolgspel/ de credits die je won in het basisspel verplaats je naar het vervolgspel.
Tail – Bij het gamble spel zet je in op tail.
Head – Bij het gamble spel zet je in op head.
Change Bet – Je kiest welke inzet je zal gaan doen bij het bovenspel.
Hold – Je houdt een rol vast die een gunstige combinatie symbolen bevat.
Reset/Take win – Je doet een reset bij de autohold functie/ je neemt de credits die je won in het bovenspel mee naar het basisspel.
Autoplay – Tijd om wat te drinken; de computer zet voor je in met jouw laatst gedane inzet totdat je zelf het spel weer overneemt.

€200 Gratis Gokbonus

  • Klassiek slot met basis- en bovenspel
  • Verzamel drie jokers voor de jackpot
  • Voor de liefhebber van simpele slots

Speel Super Joker gratis!