Super Graphics Super Lucky logo logo

Super Graphics Super Lucky gokkast

Super Graphics Super Lucky gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Super Graphics Super Lucky
Start gratis spel
Close icon
Super Graphics Super Lucky logo
Ontvang bij Super Graphics Super Lucky
Ontvang bij Super Graphics Super Lucky
Uitbetalingspercentage RTP
95,4%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Mierzoete vormgeving voor Japanse sfeer

Super Graphics Super Lucky is een online gokkast die helemaal is ontworpen in de mierzoete stijl van Aziatische Japanse comics. Met dikke letters en felle kleuren trekt deze kast sowieso de aandacht en de kast zelf is ook versierd met mangafiguurtjes en super felle kleuren. Om het Japanse thema helemaal af te maken, prijkt de berg Fuji op de achtergrond. Qua thema en natuur zit het wel goed in deze gokkast dus, maar hoe is het om te gokken met Super Graphics Super Lucky?

Simpele kast in een echte gokhal

Super Graphics Super Lucky (SGSL) verplaatst je in een echte gokhal voordat je inzoomt op de gokkast zelf. De makers van SGSL hebben er dan ook voor gekozen om de hele kast in een realistische sfeer neer te zetten en zelfs een muntgleuf toe te voegen. Het scherm zelf is gevuld met bekende symbolen: meloenen, sinaasappels, kersen, belletjes en andere symbolen die we kennen van andere fruitautomaten.

SGSL speelt vrij simpel. Je hebt drie rollen waarop drie posities te zien zijn. Met vijf winlijnen maak je zowel horizontaal als diagonaal kans om de symbolen op rij tot winst om te zetten. Hoewel er geen bijzondere symbolen zijn te vinden in SGSL, hebben sommige symbolen wel een kleine capsule toegevoegd. Als je drie van deze capsules op een rijtje hebt, krijg je je inleg terug en begin je het bonusspel.

Bijzondere rollen en oplichtende figuurtjes

Dit bonusspel bestaat uit twaalf gratis beurten. De rollen in het bonusspel zijn nieuwe rollen waarop de figuurtjes die op de kast staan ook aan bod komen. Weet je alle drie de figuurtjes op te lichten, dan win je de jackpot. Het maximale dat je kunt winnen in het bonusspel is 250x keer je inleg. Op het moment dat je dit hebt bereikt, ga je terug naar het gewone spel.

Ook hebben de capsules een grotere rol in het bonusspel. Iedere capsule die in het midden van de rol komt, voegt een factor toe aan je vermenigvuldiger. Als dit vijf keer gebeurt tijdens je gratis beurten, wordt je uiteindelijke winst dus met vijf vermenigvuldigd!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €50