Sunny Fruits Hold and Win logo logo

Sunny Fruits Hold and Win gokkast

Sunny Fruits Hold and Win gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Sunny Fruits Hold and Win
Start gratis spel
Close icon
Sunny Fruits Hold and Win logo
Ontvang bij Sunny Fruits Hold and Win
Ontvang bij Sunny Fruits Hold and Win
Software ontwikkelaar Logo software
Playson
Uitbetalingspercentage RTP
95,1%
Volatiliteit / variantie
Laag

De Sunny Fruits Hold and Win gokkast is een spel van de gameprovider Playson. De fruitautomaat kan gespeeld worden in vrijwel alle bekende online casino’s. De populariteit van het spel is vooral te danken aan de jackpotprijzen. Deelnemers maken kans op drie verschillende jackpots, waaronder een prijs van duizend keer de totale inzet per draai. Onderin de review kan ook jij gratis oefenen op de Sunny Fruits Hold and Win gokkast.

Uitleg

De Sunny Fruits Hold and Win gokkast zal ten alle tijden gespeeld worden met 10 winlijnen. De minimale inzet per spin is 10 eurocent, oftewel een cent per winlijn. Het is mogelijk om de inzet te verhogen tot een maximaal bedrag van 100 euro per draai. In het basisspel moet je proberen om combinaties te maken met de symbolen. Hoe groter de combinatie, des te hoger de prijs. De rode pepers zijn uitermate handig en fungeren als Wild-symbool. Daarnaast komen er ook nog een groot aantal fruitsymbolen voorbij op de speelrollen.

De prijzen die worden uitgekeerd op de Sunny Fruits Hold and Win fruitautomaat zijn verschillend. De minimale prijs is vijfmaal de inzet per winlijn, terwijl je ook 250 keer de inzet per winlijn kan winnen. Het symbool van de rode zeven is het waardevolste. Opvallend genoeg ontbreekt er een Gamble Feature op de gokkast.

Bonusgame

Hoewel er geen Gamble Feature aanwezig is kan je wel genieten van een spannende bonusgame. Als je zes of meer zonnetjes op de rollen draait dan gaat het bonusspel van start. De zonnetjes zijn namelijk Sticky en blijven staan op de rollen. Je ontvangt een drietal kosteloze re-spins. Elke keer als je een nieuw zonnetje draait dan beginnen de drie re-spins weer opnieuw. Het is mogelijk dat je een scherm vol speelt met zonnetjes. Je kan op die manier de hoofdprijs van 1000 keer de inzet winnen op de Sunny Fruits Hold and Win gokkast.

Conclusie

De Sunny Fruits Hold and Win gokkast ziet er geweldig uit. Het is een ouderwetse fruitautomaat met moderne speelfuncties. De hoofdprijs van 1000 keer de inzet is goed, alleen is er ook nog wel een klein minpuntje. Het theoretische uitkeringspercentage van 95,05% is simpelweg te laag. Desondanks is de Sunny Fruits Hold and Win gokkast vermakelijk. Je kan hieronder de fruitautomaat gratis uittesten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2020

Features icon
Features

Wild-symbolen, Re-spins, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €100