stellar portal logo logo

Stellar Portals gokkast

Stellar Portals gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Stellar Portals gokkast werd in januari 2021 uitgebracht door Microgaming. Het spel werd gemaakt door de provider Snowborn Games en was onder andere ook verantwoordelijk voor The Vault gokkast. De Stellar Portals gokkast kent het sterrenstelsel als thema. De gameplay is prima en de speler kan profiteren van diverse bonusfeatures. De potentie is enorm, aangezien de speler een hoofdprijs kan winnen van 7777 keer de inzet. Het is mogelijk om eerst gratis te oefenen op de Stellar Portals gokkast!

Speluitleg van Stellar Portals

Stellar Portals gokkast heeft 20 winlijnen. Het doel is om combinaties te vormen op de winlijnen en prijzen binnen te hengelen. De minimale inzet bedraagt 0,20 euro per spin en het is mogelijk om maximaal 20 euro per spin in te zetten. Het theoretische uitkeringspercentage blijft ongeacht de inzet op 96,04% staan.

De symbolen op de rollen hebben vanzelfsprekend te maken met het sterrenstelsel. De speler komt dan ook symbolen tegen van sterren, zwarte gaten en nog veel meer. De Wild-symbolen leveren mooie prijzen op en kunnen andere symbolen vervangen. De speler heeft normale Wild-symbolen op de rollen, maar er zijn ook Sticky Wild-symbolen aanwezig. Er kan maximaal 7777 keer de inzet gewonnen worden op de Stellar Portals gokkast, oftewel een geldbedrag van 155.540 euro.

Bonusfeatures

Er zijn meerdere spannende en vooral lucratieve bonusfeatures beschikbaar op de gokkast. Ook kan er bijvoorbeeld negen gratis spins verdiend worden met een vermenigvuldiger van vijf keer. De Stacked Wild Bonus is ook interessant, aangezien de speler dan extra veel Wild-symbolen op de rollen kan verwachten tijdens de gratis spins. Dit is overigens nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden.

De Sticky Wild Respins bieden de kans om met Sticky Wild-symbolen onwijs veel gratis re-spins te verdienen. Het scherm kan helemaal opvullen met Wild-symbolen en een prijs van 1500 keer de totale inzet per spin winnen.

Conclusie

De spelprovider Snowborn Games timmert hard aan de weg en heeft opnieuw geweldig werk afgeleverd. De Stellar Portals gokkast beschikt over een degelijk uitkeringspercentage, een geweldige gameplay en veel winstpotentie. Dankzij de bonusfeatures is een geldbedrag winnen ontzettend gemakkelijk geworden.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2021

Features icon
Features

Sticky Wild Respins, Sticky wild symbolen, Stack Wild Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €50