Spiñata Grande logo logo

Spiñata Grande gokkast

Spiñata Grande gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Spiñata Grande
Start gratis spel
Close icon
Spiñata Grande logo
Ontvang bij Spiñata Grande
Ontvang bij Spiñata Grande
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Laag

Met Spiñata Grande kom je terecht op een Mexicaanse verjaardag en daar hoort natuurlijk een goed gevulde piñata bij. Dit keer niet met snoep maar met keiharde euro’s! Deze online slot van Netent heeft 5 rollen en 40 winlijnen. Spiñata Grande heeft ook een mini-slot feature, dit symbool in de vorm van een slot machine met Mexicaanse hoed geeft 3, 6 of 9 gratis spins – afhankelijk van de grote van het symbool. Pak je knuppel bij deze gokkast en leef je uit op deze goedgevulde piñata!

De eerste spins…

Na een korte video intro zien we de Spiñata Grande slot. Een prachtig uitgewerkt thema waarbij zelfs de omgeving levendig is. Niet alleen het beeld is mooi, ook het geluid brengt je helemaal in de juiste sfeer. Ieder keer als je een draai geeft aan deze slot speelt het Mariachi orkest weer een vrolijk deuntje. Regelmatig horen we een vrolijke kreet en spatten het snoep en de euro’s van ons scherm.

Mini-slot feature en Colossal Wild symbolen

Voor ieder symbool zoals de A, K, J, Q, 10 en piñata’s is een Colossal Wild symbool ontwikkeld. Deze grote symbolen overlappen een groter gedeelte van het scherm, 2×2 of 3×3. Als je bijvoorbeeld het grootste Colossal Wild symbool draait van een 3×3 formaat, dan is dit eigenlijk hetzelfde als 9 kleinere symbolen. Zo heb je dus veel sneller een lijn compleet en kan je die piñata eens flink leegschudden op deze online gokkast.

Om de mini-slot feature te activeren heb je een Colossal Bonus Symbol nodig. Deze ziet er uit als een retro slotmachine met een paar ogen, snor en een Mexicaanse hoed (zie afbeelding links). Ja, ze hebben daar bij NetEnt duidelijk wat teveel tequila gehad. Vervolgens kom je terecht in de mini-slot feature, afhankelijk van hoeveel van het symbool zichtbaar worden er 3, 6 of 9 mini-slot symbolen actief. Deze mini-slot symbolen draaien individueel binnenin het slot spel. Deze mini-slot heeft weer andere symbolen zoals: brons, zilver en gouden munten. De mini-slot draait maakt standaard één draai, maar vervolgens kun je heel makkelijk gratis spins winnen. Dit doe je door 3 Free Spins symbolen te draaien, je wordt dan beloond met 5 gratis spins! Dit lukte ons makkelijker tijdens de test eigenlijk makkelijker dan gedacht.

Ons oordeel

De Spiñata Grande slot ziet er prachtig uit, eigenlijk niet anders dan we van NetEnt gewend zijn. Ook het geluid van deze video slot brengt je helemaal in Mexicaanse sferen, iedere draai begint er weer vrolijk orkest te spelen. Omdat dit slot spel ook grote rollen heeft is het een stuk gemakkelijker om je rij van symbolen compleet te maken. Spiñata Grande krijgt van ons een score van 8.3, je kunt hier ook nog invloed op uitoefenen. Speel mee op deze gokkast en plaats je reactie en beoordeling. Probeer ook de Sky Way gokkast en de Wicked Circus speelautomaat uit op onze website.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Mini-slot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €200