Slot focus: de eerste liefdadigheid spel Drops of Water

27 september 2022

Slot focus: elk drupje water is kostbaar voor het eerste liefdadigheid spel Drops of Water

Softwareprovider Amusnet Interactive zet een extra stap en wordt deel van een wereldwijde gemeenschap die zich inzet voor goede doelen. Het allernieuwste themaslot Drops of Water werkt namelijk samen met een goed doel; het doel om duizenden mensen van zoet drinkwater te voorzien. Hierdoor zal drie procent van de winst gaan naar verschillende plekken in India en China.

Het bedrijf werkt samen met partners die watersystemen bouwen. Hierdoor hebben ze al meer dan 15 miljoen mensen verspreid over 29 landen geholpen. Amusnet Interactive denkt dat iedereen hieraan kan helpen en heeft een manier gevonden om mee te werken aan de missie om iedereen gezond drinkwater te geven.

Vooralsnog is Drops of Water een pilot voor Amusnet Interactive, met deze pilot zien ze kans om de industrie op te krikken met liefdadigheidsinitiatieven. In wezen is het uniek aangezien deze provider een volledig nieuw spel heeft gemaakt dat is gericht op het ondersteunen van een goed doel. Daarnaast valt de game op vanwege zijn inhoud en liefdadigheidselementen.

Persoonlijke tintje

Drops of Water is daarnaast een spel dat is ontwikkeld met een persoonlijk tintje. Dit videoslot heeft vijf rollen en twintig lijnen heeft prima functies, graphics en geluidseffecten. Spelers moeten wel oppassen voor het scatter-symbool, deze geeft namelijk meer water spins. Het Tube-symbool geld als wild en verhoogt je winst. Tevens is er iets als ‘respins van waterdruppels’. Wanneer er vijf of meer druppels op de scatter-symbolen belanden, veranderen al deze symbolen in waterdruppels die in te ruilen zijn voor beloningen. Ook zijn er jackpotkaarten aanwezig om jackpots te activeren.

Bij de online gokkast van deze nieuwe game van Ausnet Interactive’s draagt de speler bij aan een gemeenschap om wereldwijd mensen van water te voorzien, gewoon door zelf te spelen. Vooralsnog kunnen Nederlandse spelen nog niet online gokken op dit spel bij legale online casino’s.

Populaire blogs

Gokkasten
De top 5 gokkasten...
Gokkasten
Onze top 10 gokkasten...
Gokkasten
Top 5: populairste gokkasten...