Six Acrobats logo logo

Six Acrobats gokkast

Six Acrobats gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Acrobaten zorgen misschien wel voor het meeste spektakel als jij naar een geweldige circusshow gaat. Vooral Chinese acrobaten staan bekend om zijn lenigheid, lef en bizarre stunts. Ontwikkelaar Microgaming is duidelijk geïnspireerd geraakt door deze acrobaten en besloot om er een gokkast over te maken. De Six Acrobats gokkast kent een eenvoudige gameplay, prachtige features en een gigantische hoofdprijs van 97.500 euro. Onderin de review kan je natuurlijk even gratis oefenen!

Uitleg

Er zal op de Six Acrobats gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met drie rijen. Winnende combinaties moeten op één van de negen winlijnen verschijnen. Jij kan als speler uitsluitend met deze negen winlijnen spelen, het is dus niet mogelijk om dat aantal te veranderen. Er dient minimaal negen eurocent per draai ingezet te worden, terwijl de maximale inzet op 22,50 euro staat. Het theoretische uitbetalingspercentage van 96,5% is prima en de variantie is toch wel wat hoog.

Gratis spins

Er zijn zes acrobaten aanwezig op de Six Acrobats gokkast, waarvan er eentje fungeert als Scatter-symbool. Dit symbool is best waardevol, want deze kan al een prijs opleveren met een combinatie van twee stuks. Heb je drie, vier of vijf Scatter-symbolen op de speelrollen dan win je minimaal 15 en maximaal 25 gratis spins. Alle prijzen met de gratis spins worden uitgekeerd met een vermenigvuldiger van vijf keer. Een prijs van 100 euro zal dan dus 500 euro zijn. Mocht je een prijs winnen met een Wild-symbool tijdens de gratis spins, dan zal er een vermenigvuldiger van 25 keer worden geactiveerd.

Conclusie

De Six Acrobats gokkast is een topper! Hoewel het een wat oudere game is, kan je wel genieten van een fijne gameplay en geweldige gratis spins. Jij als speler kan echt enorm cashen tijdens die kosteloze draaien. Probeer de Six Acrobats speelautomaat hieronder even uit of check eens de Cash of Kingdoms gokkast!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,09 t/m €22,50