Simsalabim logo logo

Simsalabim gokkast

Simsalabim gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
97,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Voor wie maar geen genoeg van goochelaars kan krijgen

De vingervlugge goochelaar is iets waar de meeste mensen maar geen genoeg van kunnen krijgen. Over het thema magie is al een behoorlijk aantal spellen uitgegeven, maar het eerste spel over goochelaars is nu ook te spelen. We hebben het over het spel Simsalabim. Het gaat over een goochelaar die in staat is om met behulp van zijn hoed en zijn toverstaf wonderlijke trucs uit te voeren. Bekijk ook de magische Royal Unicorn gokkast van Amatic!

Een magisch basisspel

Bij het basisspel wordt gespeeld tegen de achtergrond van een goochelshow. Er wordt gespeeld op 5 rollen met elk 3 zichtbare symbolen. Je ziet symbolen van konijnen in hoeden, en van vele andere zaken die bij een echte goochelaar horen. Het spel zelf heeft ook een bonusspel. Dat is het gedeelte waar je zelf als goochelaar aan de slag mag. Het basisspel is een spel wat echter niet zoveel afwijkt van de meeste gokkasten. Dit is een spel waarin je per winlijn mag inzetten. Met een inzet vanaf 1 eurocent per winlijn kan je dus met een heel laag bedrag gaan inzetten. Dat wil echter niet zeggen dat het heel verstandig is om dat te doen. Jouw winst wordt namelijk ook uitgekeerd in een aantal credits. Wanneer die geen waarde hebben is jouw winst dus ook nihil. Het zou toch zonde zijn om het spel voor spek en bonen te spelen.

De symbolen met waarde

Een beetje goochelaar heeft natuurlijk een kaartspel bij zich en daar scoort hij doorgaans goed mee. De kaartsymbolen die je op de wielen van Simsalabim tegenkomt zijn echter een stuk minder waardevol. De J, Q, K en A hebben een aanmerkelijk lagere waarde dan de thema afbeeldingen. De Wild en de Scatter zijn de symbolen die naar verhouding de hoogste waarde hebben. Wanneer je een winlijn met een Wild kan volmaken heb je een hoge score te pakken. Daarnaast is er de Scatter. Bij drie scatters ga je namelijk naar het bonusspel; dat is waar jouw score op begint te lopen.

Zelf goochelen bij het bonusspel

Heb je meerdere scatter-symbolen op je winlijnen staan, dan begint voor jou het bonusspel. Dit is een spel waarbij je goocheldozen mag gaan openen. Wanneer je op een goocheldoos tikt heb je grote kans dat er een konijntje uit huppelt. Je maakt dan winst. Zolang jij dozen met konijntjes blijft openen telt jouw winst door in de vorm van vermenigvuldigers. Op het moment dat er enkel een rookwolkje uit de doos komt is het bonusspel over. De scatters hebben overigens nog een extra functie; ze vermenigvuldigen jouw inzet bij het spel. Heb je 5 scatters, dan wordt jouw inzet zelfs vermenigvuldigd met 200.

De knoppen verklaard

Start – Je doet een spin in het spel
Bet – je bepaalt de hoogte van jouw inzet
Reset – de automatische hold functie van de computer uitzetten
Hold – handmatig één of meerdere wielen stilzetten wanneer er waardevolle symbolen op staan.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2011

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €250