Silver Streak logo logo

Silver Streak gokkast

Silver Streak gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Basic met een spannend extraatje

Voor liefhebbers van klassieke gokautomaten is Silverstreak het grote feest der herkenning. Het is een gokautomaat die je speelt in twee gedeeltes. Je hebt een basisspel waarmee je credits verzamelt voor het vervolgspel. Tussendoor heb je nog een gelegenheid voor een extraatje. Mocht je toch meer van de kaartspellen zijn, dan raden wij de Supaflush gokkast aan.

Het basisspel van Silverstreak

Het basisspel van Silverstreak is standaard wanneer je het spel wil gaan spelen. Het doel van het spel is dat je zoveel mogelijk credits verzamelt om in het vervolgspel mee te gaan spelen. Je speelt het spel op de onderste 3 rollen op je scherm. Je hebt 1 winlijn. Die winlijn is duidelijk herkenbaar aan de dunne streep die over de middelste lijn symbolen heen loopt. Je ze in met 1 credit per keer en een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Bij het basisspel zie je in de wintabel naast de rollen hoeveel je kan verdienen wanneer je een goede combinatie symbolen op de rollen krijgt.

Waag een gokje bij Silverstreak

Wanneer je winst hebt behaald bij een spel in het basisspel is het een mogelijkheid om een gokje te wagen met de Gamble functie. Je klikt op de Gamble knop en vervolgens gaat er een soort toss beginnen. Je hebt een kans van 40%-60% om te winnen of verliezen. Win je, dan wordt jouw inzet verdubbeld. Verlies je, dan ben jij je inzet kwijt. Met collect sla je het Gamble spel over en zet je de gewonnen credits rechtstreeks op jouw meter voor het vervolgspel.

Het bovenspel van Silverstreak

Heb je voldoende punten verzameld bij het basisspel van Silverstreak, dan kan je het vervolgspel gaan spelen. Dat doe je op de bovenste drie rollen op je beeldscherm. Je speelt het spel met een hogere inzet van 5 of 10 credits. Aan jou is het nu om een winnende combinatie op de winlijn te behalen. Het streak symbool is voor jou de mogelijkheid om een hogere score te behalen. Deze is namelijk een Wild symbool wat ieder ander symbool kan vervangen om een complete lijn symbolen te behalen. Zet je in met 5 credits dan zal je de Streak symbolen op het middelste wiel tegenkomen. Zet je 10 credits in dan vind je het op alle wielen van het spel terug. Je kan de gewonnen credits overzetten naar het basisspel met de knop Collect. Je kan altijd tijdens het spel Choose Game indrukken waarna je teruggaat naar het andere spel toe.

Automatische hold

Silverstreak heeft om het jou gemakkelijker te maken een automatische Hold functie. Dit is een functie die ervoor zorgt dat een rol waar gunstige symbolen op staan wordt vastgezet zodat je bij een volgende spin meer winkansen hebt.

Bediening:

start/save – je start en spin bij het basisspel of bij het bovenspel/credits die zijn gewonnen worden van het basisspel naar het bovenspel gebracht.
Gamble – Je activeert het gokspel om eventueel je gewonnen credits te verdubbelen.
Choose Game – je kiest de inzet van een bovenspel en je start het spel.
Take win – je neemt de credits die je hebt gewonnen uit het basisspel en zet ze in je creditmeter.
Hold – Je zet een rol met een gunstige combinatie symbolen vast.
Collect/Reset – Punten die je hebt verdiend in het bovenspel zet je over naar de creditmeter die bij het basisspel hoort / reset de automatische hold functie.
Autoplay – de gokkast speelt automatisch. Met het opnieuw inklikken van Autoplay wordt deze functie weer geannuleerd.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatters, Gamble Feature

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1