Shoot! logo logo

Shoot! gokkast

Shoot! gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Speel samen met voetbal grootheden als Maradona, Pele en Best met Shoot! Deze online slot van Microgaming is voorzien van diverse voetbal legendes uit het verleden. Deze gokkast komt uit 2012. Shoot is vandaag de dag nog steeds populair dankzij de spannende bonusspellen en een RTP (Return to Player) waarde van 96,5%. Je hebt met dit spel kans op een hoofdprijs van €61.900.

Vroegere tijden herleven

Shoot is een online slot met 5-rollen en 50-verstelbare winlijnen. De achtergrond en symbolen laten je met foto’s op een realistische wijze de gouden dagen van het voetbal herbeleven. De muziek is erg vermakelijk en met name de enthousiaste toeschouwers zullen voor het vrolijke gejuich zorgen op het tribune. De symbolen geven eenvoudige animaties weer na een winnende combinatie. Als het gaat om de algehele grafische kwaliteit is deze online slot te vergelijken met andere Microgaming slots zoals Wild Orient, niet hele bijzondere graphics maar wel voldoende. Speel deze slots vanaf een Windows / iMac-desktop of iOS / Android device.

Aan de onderkant van het scherm van deze Shoot slot zie je jouw account balans, inzet en gewonnen geldprijzen. Select je munt/lijn inzet (1 t/m 20), kiest het aantal lijnen dat je wilt spelen (1 t/m 50) en selecteer de muntwaarde (0,01, 0,02, 0,05 en 0,10) voor een totale inzet variatie van €0,01 t/m €100. Deze online gokkast past automatisch de uitbetalingstabel aan met de veranderingen in je inzet. Als speler ben je zo natuurlijk beter in staat om je potentiële geldprijzen te bekijken wanneer je een inzet gaat kiezen.

Deze Shoot slot laat foto’s zien van legendarische spelers en items met betrekking tot voetbal. Speciale symbolen omvatten een Shoot Wild en een Bonus Cards Scatter. De Shoot Wild kan elk ander symbool vervangen, behalve de Scatter. Het Bonus Cards Scatter symbool is betrokken bij het activeren van de bonusspellen. De 9 reguliere symbolen zijn: Pele, Best, Maradona, Cruijff, Beckenbaur, Keegan, een bal, een vuist en een Meat Pie.

Draai 3 of meer van dezelfde symbolen vanaf rol 1 voor een winnende combinatie. Het spelverloop van Shoot is van links naar rechts, met uitzondering van het Bonus Scatter symbool dat vanaf beide richtingen een winnende combinatie kan opleveren vanaf rol 1 of 5. Geldprijzen worden automatisch berekend door het spel zelf, de geldprijs wordt vermenigvuldigd met de munten / lijn. De kans bestaat dat je op deze gokkast meer prijzen met een enkele spin wint. De totale prijs zal worden weergeven in een speciaal win vak.

Het Bonus Cards Scatter symbool is het best betalende symbool van deze online slot. Draai 2 of meer om te winnen. Scatter winsten worden anders berekend dan de rest van de symbolen. Een Scatter winst wordt vermenigvuldigd met de totale inzet in plaats van de munten die per lijn worden ingezet voor een veel grotere geldprijs. Het Bonus Cards Scatter symbool geeft een waarde van 50.000, 5.000, 750 en 500 met een inzet van 250 munten (5 munten / Line, 50 lijnen, 0,01 muntwaarde). Win tot 200x je inzet per winlijn met dit symbool. Je kunt met het basisspel maximaal 200.000 munten (€20.000) per draai winnen.

Speciale functies

Net als veel andere Microgaming slots heeft Shoot een Auto play functie variërend van 5 t/m 500 opeenvolgende spins. Met een extra optie kun je dit aantal spins nog verder verhogen. Met de geavanceerde instellingen kunnen spelers de Auto play functie zo instellen dat deze stopt als een gewonnen bedrag aan het vooraf ingevoerde getal voldoet of dit overtreft.

De bonus features van Shoot!

Shoot! Trade ‘Em bonusspel: Draai 3 of meer Bonus Cards Scatter symbolen om een spel met 12 kaarten te activeren. Klik op de kaarten en probeer 4 dezelfde kaarten te vinden. Je kunt hiermee een willekeurige geldprijs winnen of het Magazine en gratis spins bonusspel activeren. Maar je maakt ook kans op een hoofdprijs van 619.000 munten (€61.900).

Magazine bonusspel: Als deze functie geactiveerd wordt kun je als speler 12 magazines kiezen voor de kans op willekeurige geldprijzen. Klik op de magazines om een geldprijs of rode kaart te onthullen. Het is mogelijk om meerdere geldprijzen te winnen, maar als je de rode kaart pakt dan eindigt het bonusspel. Er zijn 2 rode kaarten van de 12 opties, dus de kansen liggen in jouw voordeel. Pak jij eerder een rode kaart dan je lief is, dan zal je op deze gokkast alsnog een kleine troostprijs in de schoot geworpen krijgen. In dat geval krijg jij namelijk voor elk ongeopende magazine éénmaal de inzet, dus in het slechtste geval win je elf keer de inzet.

Gratis spins bonusspel: Je ontvangt een willekeurig aantal gratis spins tussen de 10 en maximaal 35 gratis spins (niet opnieuw te activeren). Het beste gedeelte is nog wel, alle gewonnen prijzen worden verdubbeld!

Win geldprijzen naast de voetbal legendes

Deze online gokkast is perfect voor voetbal liefhebbers en bewonderaars van de ’s werelds grootste voetbal legendes. Als we kijken naar de mogelijkheden van deze online slot in vergelijking met andere slots zijn er veel voordelen. Shoot is een spannend spel met een hoge RTP, grote hoofdprijs en bonusspellen waar je geen grote inzet voor hoeft te plaatsen om grote bedragen te winnen. Zelfs met een minimale inzet is het mogelijk om de jackpot van €61.900 te winnen!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2012

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100