Scarab Treasure logo logo

Scarab Treasure gokkast

Scarab Treasure gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een online gokkast die zich in alles onderscheid

Scarab Treasure is een van de meest originele gokkasten die je kunt vinden. Dat ligt niet aan het oud-Egyptische thema dat in menig andere online gokkast terugkomt. Maar naast de weinig originele aankleding is Scarab Treasure een online gokkast die zich in alles onderscheid van alle andere. Met maar één rol, vijf symbolen en een bijzondere focus op echte strategie, kan Scarab Treasure een echte schare aan liefhebbers opbouwen, maar tegelijkertijd vast niet iedereen aanspreken. Mocht je toch iets anders willen proberen, kijk dan eens naar de Aztec Secret speelkast.

Eén symbol tegelijk voor verrassend veel spanning

Scarab Treasure speelt zich af in een Egyptische tombe. Twee beelden bewaken het speelveld aan beide kanten. In plaats van de gebruikelijke vijf rollen, is er in het speelveld van Scarab Treasure maar één rol met maar één positie. Scarab Treasure speel je met maar één symbool tegelijk.

Dat klinkt misschien saai, maar de manier waarop je je winsten in Scarab Treasure opbouwt en inzet is bijzonder verslavend. Aan de linkerkant van het spel staan drie vakjes met in ieder vakje een symbool. Bij elk symbool staan vijf lege blokjes en een getal. Iedere keer dat één van die drie symbolen voorbijkomt, wordt een van de lege blokjes gevuld en gaat het getal omhoog. Je spaart als het ware ieder symbool op, tot je de maximale winst voor ieder symbool te pakken hebt. Krijg je alle drie de vakjes vol, dan krijg je zelfs een bonus van 5.000 credits.

Terug bij nul

Zo makkelijk is het echter niet. Op de rollen is namelijk ook een schorpioen verborgen. Iedere keer dat de schorpioen in beeld komt, worden alle winsten die je tot dan toe hebt opgebouwd weer teruggezet tot nul. In de tussentijd kun je er ook voor kiezen om je winst tot dan toe aan je credits toe te voegen. Iedere beurt moet je dus opnieuw gokken of je het risico wil nemen op een hogere winst of opnieuw begint op nul en een zekerheidje hebt.

Vergeet dus alles wat je gewend bent aan online gokkasten. Er zitten geen jokers in Scarab Treasure, geen bonusrondes of gratis beurten, maar iedere beurt op zich is een strategische overweging. De spanning van Scarab Treasure en de unieke spelbeleving maken deze online gokkast een heel eigen soort spel op zich.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonusspel, Jackpot

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10