Sakura Fortune logo logo

Sakura Fortune gokkast

Sakura Fortune gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Sakura Fortune
Start gratis spel
Close icon
Sakura Fortune logo
Ontvang bij Sakura Fortune
Ontvang bij Sakura Fortune
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Laag

De Sakura Fortune gokkast is een zeer compleet spel van Quickspin. Deze speelautomaat beschikt namelijk over veertig winlijnen, handige features en de mogelijkheid tot het winnen van gratis spins. Maar wat de game echt uniek maakt is het spaarsysteem, daar later meer over. Wil jij gratis oefenen op de Sakura Fortune, speel dan onderin de review mee.

Uitbetalingspercentage

Ontwikkelaar Quickspin wilt de speler graag een fijne speelervaring bezorgen en kiest dan ook regelmatig voor een lage variantie. Daardoor zal je vaak in bonusrondes belanden, maar zijn de prijzen wat kleiner. Er kan dus lang worden doorgespeeld met een bepaald budget. Het theoretische uitbetalingspercentage op de Sakura Fortune gokkast staat op 96,58% en de variantie is laag.

Opzet

Er zal op de Sakura Fortune gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met een viertal rijen. Er zijn veertig wijnlijnen en deze staan de gehele tijd vast. Meespelen kan al vanaf twintig eurocent per draai en de maximale inzet staat op tachtig euro per spin. Het een ideale speelautomaat voor zowel de beginnende als de wat meer ervaren casinospeler.

Symbolen

Het Oosterse thema komt ook terug in de symbolen op de Sakura Fortune gokkast. Zo verschijnen er Ninja’s op de rollen, maar ook lotusbloemen en draken. Alle symbolen zullen in Stacked op de rollen komen te staan. Het Wild-symbool is gemakkelijk te herkennen aan de afbeelding van de Sakura Prinses. Het kan zijn dat de Wild-symbolen zullen expanderen, als dat zal gebeuren dan krijg je ook nog eens twee gratis spins cadeau. Gedurende deze Re-Spins worden de Wild-symbolen Sticky.

Gratis spins

Het bonussymbool kan gratis spins opleveren op de Sakura Fortune speelautomaat, hiervoor moet deze afbeelding minimaal drie keer op de rollen verschijnen. Je ontvangt meteen zeven gratis draaien, waarbij elke Wild-symbool zal expanderen. Daarnaast krijg je opnieuw bij elke Wild op de rollen ook nog een kosteloze Re-Spin.

Spaarsysteem

Door te draaien kan jij beginnen met sparen op de Sakura Fortune. In het menu staat precies waarvoor jij kan sparen en hoe jij deze bonussen kan vrijspelen. Zodra je voldoende hebt opgespaard kan het feestje beginnen. Je wint dan namelijk allerlei leuke geldbedragen zonder ook maar één cent in te zetten.

Conclusie

De Sakura Fortune gokkast is een uniek spel uit het assortiment van Quickspin. Vooral de spaarfunctie is bijzonder en hebben wij nog niet eerder gezien. Maar het zijn toch echt de gratis spins en de Expanding Wild-symbolen die het verschil kunnen maken. Bekijk trouwens ook nog even de Koi Princess gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Spaarsysteem

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €80