sakura fortune 2 logo logo

Sakura Fortune 2 gokkast

Sakura Fortune 2 gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Sakura Fortune 2
Start gratis spel
Close icon
sakura fortune 2 logo
Ontvang bij Sakura Fortune 2
Ontvang bij Sakura Fortune 2
Software ontwikkelaar Logo software
Quickspin
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De spelontwikkelaar Quickspin presenteerde op 22 november 2021 een nieuw vervolgspel. De Sakura Fortune 2 gokkast werd al een langere tijd verwacht, aangezien de eerste Sakura Fortune gokkast een groot succes bleek te zijn. De Japanse stijl is wederom gebruikt voor de vormgeving van het splinternieuwe casinospel. Ditmaal zijn er ook weer spannende bonusfeatures van de partij, zoals de free spins en de Wild-symbolen. De liefhebber kan het spel ook gratis spelen met oefengeld.

Uitleg

De Sakura Fortune 2 gokkast kent vijf rollen en een verschillend aantal rijen. Hierdoor kan het speelveld enigszins verwarrend overkomen, maar het went snel. De speler hoeft geen winlijnen in te stellen, want er zijn altijd 576 winstmanieren beschikbaar. Meespelen kan al vanaf 0,20 euro per draai en de maximale inzet staat op 100 euro per draai. Het theoretische uitbetalingspercentage bedraagt 96,03% en er is een hoge variantie. De geldprijzen lopen op tot maximaal 22482 keer de inzet. De grootste kans op een hoge geldprijs zal de deelnemer hebben tijdens de free spins op de Sakura Fortune 2 gokkast.

Wild-symbolen en re-spins

Er verschijnen regelmatig Wild-symbolen op de rollen. De reguliere Wild-symbolen vervangen andere symbolen, maar er komen ook Expanding Wild-symbolen voorbij op de Sakura Fortune 2 gokkast. De Expanding Wild-symbolen vullen de gehele speelrol en leveren ook nog een gratis re-spin op. Tijdens de re-spin blijft het Wild-symbool gewoon op de rollen staan en dat zorgt voor een hogere winstkans.

Free spins

De spelers op de Sakura Fortune 2 gokkast moeten ook goed op de Scatter-symbolen letten. De Scatter-symbolen bieden mogelijk toegang tot de free spins bonusgame. Draai drie of meer Scatter-symbolen om 9, 10 of 11 free spins te winnen. Bij vier en vijf Scatter-symbolen verschijnen er één of twee Wild-symbolen op het speelveld en die blijven gedurende het bonusspel op hun positie staan. Ieder extra Wild-symbool is ook goed voor een extra spin.

Buy-a-Bonus Feature

De free spins bonusgame kan op ieder moment vrijgespeeld worden, maar niet alle spelers kunnen daar op blijven wachten. De Buy-a-Bonus Feature biedt de mogelijkheid om de free spins te kopen. Die zijn overigens wel prijzig, namelijk minimaal 55 keer de inzet. De 11 spins met twee Wild-symbolen zijn een stuk duurder met 320 keer de inzet.

Conclusie

De Sakura Fortune 2 gokkast is een prima release van de spelontwikkelaar Quickspin. De game ziet er grafisch gezien goed uit en de rollen draaien snel. De speler kan de automatische draaimodus activeren of zelf op de spinknop klikken. De uitbetalingen zijn fors, zeker wanneer de vermenigvuldiger zal worden geactiveerd tijdens de free spins. Daarvoor moeten er minimaal drie Wild-symbolen op de rollen staan. De speler kan de Sakura Fortune 2 gokkast ook spelen op een mobiele telefoon.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2021

Features icon
Features

Expanding Wild-symbolen, Buy Bonus, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 576

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100

Ster icon
Hoofdprijs

1