Royal Unicorn logo logo

Royal Unicorn gokkast

Royal Unicorn gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een prinses, een eenhoorn en een kans op magisch geluk

Royal Unicorn is een online gokkast die je een klassieke droomwereld voorschotelt. Een prinses, een kasteel en een eenhoorn spelen samen de hoofdrol in een verhaal dat iedereen zelf kan invullen. Of Royal Unicorn je het gelukkige einde kan bieden waar de symbolen je aan doen denken, kan niemand voorspellen, maar er ligt genoeg rijkdom op je te wachten in dit magische spel. Stap in de droomwereld van Royal Unicorn en pak je kans op magisch geluk!

Een sprookje dat niet bestaat

Royal Unicorn speel je in een speelveld van vijf rollen met drie rijen. Op deze vijftien vlakken heb je twintig winlijnen om je symbolen op te combineren. De symbolen doen denken aan een sprookje dat niet bestaat. Een eenhoorn, een prinses, haar kasteel, een kroon en een bloem worden afgewisseld met de hoogste vijf kaarten uit het kaartspel. Krijg je drie of meer symbolen op een winlijn, dan win je het bedrag dat samenhangt met het symbool. Zo zijn vijf kastelen meer waard dan vijf azen. De eenhoorn zelf speelt ook als joker, zodat je gemakkelijker een winnende combinatie kan krijgen.

Bij een winst heb je de keuze om de credits die je hebt gewonnen aan je totaal toe te voegen, of in te zetten in het gokspel. Dit gokspel speel je in een nieuw spel, waar een omgedraaide kaart centraal staat. Aan beide kanten van de kaart heb je drie opties. Aan de linkerkant van de kaart kun je de rode kleuren selecteren en de zwarte kleuren staan aan de rechterkant. Kies je gewoon voor zwart of rood, dan kun je je winst verdubbelen. Kies je voor een exacte kleur, dan kun je je winst zelfs verviervoudigen. Als je in het gokspel hebt gewonnen, kun je deze winst opnieuw inzetten, teruggaan naar het basisspel, of ervoor te kiezen om de helft van je winst in te zetten.

Grote winsten in het bonusspel

Een andere manier om veel te winnen, is door het bonusspel te ontgrendelen. Dit gebeurt automatisch door op de middelste drie rollen drie bonussymbolen te krijgen. In dit bonusspel krijg je zeven gratis beurten. Voordat die beurten beginnen, heb je de kans om in een rad van fortuin een symbool te kiezen dat nu veel vaker voorkomt op de rollen. Hierdoor heb je een veel betere kans op een hoog bedrag. De prinses is hier het beste symbool, net als in het basisspel. Vijf prinsessen op rij geven je vijftig keer je inleg per winlijn als winst. Alleen de eenhoorn is nog meer waard met 2.000 keer je inleg per winlijn voor vijf symbolen op rij.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20