Royal Reels logo logo

Royal Reels gokkast

Royal Reels gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Microgaming
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Royal Reels is één van de thema slots uit het assortiment van Betsoft. Deze ontwikkelaar heeft zich duidelijk laten inspireren door het koningshuis. Het chique decor valt dan ook meteen op, maar ook de koninklijke symbolen. Hoewel het spel er toch wat saai uitziet, valt er toch nog veel geld te verdienen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hoofdprijs van 500 keer de inzet. Speel onderin deze review gratis mee.

Uitleg

Er zal op de Royal Reels speelautomaat gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen. Er zijn dertig winlijnen, maar je mag zelf beslissen of je ze ook allemaal activeert. Wij raden dit wel aan, want dan zal de kans op een prijs het grootste zijn. De inzet kan gemakkelijk worden aangepast. Als je met alle dertig lijnen speelt dan zal de minimale inzet op dertig eurocent staan en de maximale inzet op 150 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 95,5% en de variantie is medium.

Wild-symbool

Het symbool van de grote glimmende diamant fungeert als Wild-symbool. De Wild kan andere symbolen vervangen om alsnog tot een winst te komen. Let op, dit geldt alleen niet voor de Scatters en het bonussymbool. Mocht jij vijf Wilds op een winlijn krijgen, dan win je de jackpot van 500 keer de inzet. Bij een maximale inzet is dat een hoofdprijs van 75.000 euro.

Pick ‘Em Bonus

De rode kroon is op deze online gokkast het bonussymbool. Als jij minimaal drie rode kronen op de rollen weet te krijgen dan zal de Pick ‘Em Bonus worden geactiveerd. Er verschijnen een vijftal kronen op jouw speelscherm en je moet er eentje aanklikken. De prijs die achter de kroon verborgen zit is dan voor jou.

Conclusie

Koninklijke spellen, je ziet er toch weinig van. Desondanks is de Royal Reels gokkast typisch zo’n spel die wij liever links laten liggen. Alles lijkt het net niet, het ziet er soms zelf wat goedkoop uit. Maar als het thema je ligt, dan is het misschien wel vermakelijk. Wij raden eerder de Royal Unicorn gokkast aan.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2011

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gamble Feature, Click Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 30

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €150