Royal Fortune logo logo

Royal Fortune gokkast

Royal Fortune gokkast

18 plus

Voor dit spel dien je 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Start gratis spel
Speel met echt geld
Close icon
Royal Fortune logo
betcity logo
Ontvang bij BetCity.nl
Ontvang bij BetCity.nl
Tot €100 aan Free Spins!
Claim de bonus
betcity logo
BetCity.nl
Lees review
  • 5000+ Spellen, inclusief veel gokkasten
  • Verschillende betaalmethodes beschikbaar
  • Groot bonus aanbod
Tot €100 aan Free Spins!
Naar casino
Software ontwikkelaar Logo software
PariPlay
Uitbetalingspercentage RTP
95,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Ben je klaar om het schip op te stappen, een ooglapje voor te doen en de wereld af te reizen om de grote schat te vinden? Zo ja, welkom in de piratenwereld! Dit video slot van Pariplay heeft een piratenthema en je doel is om de schat te vinden van 100,000 munten. Om die schat te vinden moet je wel behoorlijk wat moeite doen. Daarom is het ook de jackpot! Weet je trouwens wat een van de redenen zijn dat piraten een ooglapje dragen? Niet omdat ze blind zijn, maar omdat ze op de schepen veel boven en onderdeks moesten werken. Zo hadden ze altijd een oog dat aan zowel het licht als het donker was gewend.

UITLEG

Black Bart, zoals onze piraat heet, vergezelt je bij dit bijzondere slot. Want het bestaat namelijk niet uit een gangbaar 3×1 grid, maar deze gokkast geeft je 10 3×1 mini-grids die in twee kolommen zijn geplaatst. De rollen lijken op de oude houten vaten waar het bier en wijn in zat. Tijdens het spinnen zal je de vaten zien rollen.

Symbolen waar je mee werkt zijn glimmende edelstenen, een octopus, een anker, gouden munten en natuurlijk een papegaai! Wat hoeven natuurlijk niet uit te leggen waarom de edelstenen en gouden munten de hoogste waardes hebben.

Jammer aan dit slot is dat Pariplay geen speciale features zoals scatters en wilds er in heeft verwerkt. Daar kunnen we dus ook geen uitleg aan uitweiden. Gelukkig kunnen we je wel vertellen dat je op 10 winlijnen speelt en dat je kan inzetten van 0.1 tot 1 munt per winlijn.

CONCLUSIE

Black Barts Royal Fortune van Pariplay is eigenlijk een perfect spel voor de beginnende speler. Dit omdat er geen moeilijke features aanwezig zijn en je gewoon lekker kan spinnen. Het is echt een van die spellen die de regels aan hun laars lappen. Door de vele rollen die rollen kan het zelfs het idee geven dat je extra veel kans maakt op een mooie prijs. Maar in werkelijkheid werk het natuurlijk niet zo. Het spel oogt wel wat kinderlijk en dat is opvallend aangezien het een gokkast is. Mocht je opzoek zijn naar een iets meer klassiek spel? Dan raden we je Sails of Gold of Gonzo’s Quest aan! Wij zeggen; probeer en oordeel zelf. Yo ho ho!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Geen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 9

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10