Roman Legion logo logo

Roman Legion gokkast

Roman Legion gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Grijp de oorlogsbuit van de oude Romeinen

Roman Legion neemt je mee naar een slagveld in de tijd van het machtige Romeinse Rijk. Waar de Romeinen hun gevechten winnen, ligt de buit voor het grijpen. Deze online gokkast heeft genoeg te bieden als het gaat om een goedgevulde prijzenpot, maar ook een aantal extra spelopties die voor meer spanning en meer grote winkansen zorgen. Probeer deze goed gebalanceerde gokkast gratis voor een kans op de baten van een Romeinse legionair zonder daarbij gevaar te lopen, net zoals op de Victorious speelautomaat.

Romeinse tekens op de rollen

Roman Legion speel je op een veld van vijf bij drie, waarbij de tien winlijnen zijn vastgezet. Je inleg per winlijn kun je wel aanpassen en varieert van 2-50 credits per winlijn. De rollen zelf zijn gevuld met verschillende afbeeldingen die aan de Romeinse tijd doen denken en aangevuld met de hoogste kaarten uit het kaartspel. Je hebt ten minste drie dezelfde symbolen op een winlijn nodig om een winnende combinatie te maken.

De winst uit zo’n combinatie kun je weer inzetten in het gokspel. Hierbij kies je een kleur voor een spelkaart die omgedraaid in beeld ligt en razendsnel van kleur wisselt. Je kunt zowel de gewone rode of zwarte kleur kiezen als de precieze kleuren van de kaarten (ruiten, harten, schoppen, klaver). Bij de gewone kleuren verdubbelt een goede gok je inzet en met de precieze kleuren is je winst zelfs vier keer je inzet. Gokken in het gokspel is dus een prima kans op je kleine winst snel te vergroten.

De legionair in dit spel geldt als joker. Een incomplete combinatie met joker kan je dus alsnog een winst opleveren. Er zijn ook ruiters door het spel verspreid. Deze ruiters zijn uniek, omdat ze niet op een winlijn hoeven te staan om toch een winnende combinatie op te leveren. Bovendien krijg je bij drie of meer van deze ruiters een aantal gratis beurten. In deze gratis beurten blijft iedere joker die je verzameld, gedurende de bonusronde staan. Op deze manier heb je een nog veel hogere kans op winnende combinaties in het bonusspel. Het meest waardevolle symbool in het bonusspel en het basisspel is de legionair zelf, maar ook de vaandels zijn veel waard in Roman Legion.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Free Spins, Sticky Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €20