Rise of Merlin logo logo

Rise of Merlin gokkast

Rise of Merlin gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Rise of Merlin
Start gratis spel
Close icon
Rise of Merlin logo
Ontvang bij Rise of Merlin
Ontvang bij Rise of Merlin
Software ontwikkelaar Logo software
Play N Go
Uitbetalingspercentage RTP
96,6%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Rise of Merlin is een geweldige online gokkast uit het assortiment van Play ’n Go. Deze ontwikkelaar heeft hiermee eindelijk een goed vervolg weten te maken op de populaire Book of Dead speelautomaat. Overigens deed het spel ons ook denken aan de Magic Mirror 2 gokkast, die je vaak in de Merkur Casino’s tegenkomt. Dankzij een ontiegelijk spannende bonusgame zal de gokkast nooit vervelen en enerverend blijven. Geniet nu ook van de prima gameplay, de haarscherpe symbolen en de leuke uitbetalingen. Onderin de review is het namelijk mogelijk om gratis te oefenen op de Rise of Merlin gokkast.

Uitleg

Er zal op de Rise of Merlin gokkast worden gespeeld op vijf rollen en met drie rijen. Er zijn tien winlijnen en deze kunnen in aantal worden aangepast na elke draai. De variantie is erg hoog, maar door met alle winlijnen te spelen kan de speler deze terugbrengen naar medium. Hierdoor kan de speler veel invloed uitoefenen op het spel. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een mooie 96,58%. De hoofdprijs 25.000 keer de inzet. Er dient per draai minimaal één eurocent ingezet te worden en de maximale inzet staat op honderd euro.

Gratis spins

De symbolen van de kristallen bollen fungeren als een Scatter-symbool, hiervan heeft de speler er minimaal drie nodig om de gratis spins te kunnen activeren. Er mag achtmaal gratis gedraaid worden en er zal één symbool worden aangewezen als een speciaal symbool. Dit symbool kan tijdens de draaien zomaar uitklappen en voor hoge uitbetalingen zorgen.

Mocht de speler de overige vijf van de speciale afbeeldingen op de speelrollen krijgen, dan krijgt de speler automatisch een vol scherm en de bijbehorende uitbetalingen. Het is daardoor ook mogelijk om met één spin zomaar 5000 keer de inzet te winnen. Het is ook mogelijk dat de speler de gratis spins tijdens het draaien opnieuw kan winnen en dan zal er ook nog een tweede symbool veranderen in een speciaal symbool.

Conclusie

De Rise of Merlin gokkast is een spel dat voor veel spelers aantrekkelijk. Het doel is natuurlijk om de gratis spins te bereiken, want dan maken de spelers kans op de meeste prijzen. Daarnaast is het spel snel en ziet het er grafisch gezien goed uit.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Speciale Symbolen

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 10

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,01 t/m €100