Rise of Dead logo logo

Rise of Dead gokkast

Rise of Dead gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Stakelogic
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Rise of Dead werd halverwege 2019 uitgebracht door de provider Play ’n Go. Deze ontwikkelaar heeft in hetzelfde jaar al bijzonder veel andere gokkasten uitgebracht, maar dat opzienbarend niet ten koste van de kwaliteit. De Rise of Dead gokkast is van een hoog niveau en beschikt over een Egyptisch thema. En visueel gezien is het echt een pareltje geworden. Gratis oefenen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Rise of Dead gokkast worden gespeeld met vijf rollen en drie rijen. De twintig winlijnen staan vast en kunnen dan ook niet worden aangepast. De minimale inzet is slechts twintig cent per draai en er kan maximaal honderd euro per spin worden ingezet. De hoofdprijs staat op een geweldige prijs van 5000 keer de inzet. Gedurende het bonusspel staat de hoofdprijs op 2500 keer de inzet.

De symbolen hebben te maken met het Egyptische thema. De Scarabee is het Wild-symbool, terwijl de mummies voor de hoogste geldprijzen kunnen worden. De kaartsymbolen kunnen maximaal vijfmaal de inzet opleveren. Overigens krijg je voor een combinatie van vijf Wild-symbolen maar liefst 125 keer de inzet cadeau.

Stacked

Bij elke spin zal één van de symbolen worden omgetoverd tot een Stacked-symbool. Het gaat ook om een Super Stacked-symbool, wat wilt zeggen dat er nog meer van deze symbolen op de speelrollen terecht kunnen komen. Toch is het niet een feature die heel regelmatig tot een grote winst zal zorgen, maar wel fijn om erbij te hebben.

Gift of Gods

De Gift of Gods feature is ook heel uniek en kan op ieder willekeurig moment worden geactiveerd. Op eerste, derde en vijfde speelrol zal een identiek symbool komen te staan. En jij mag in volgende draaien gaan proberen om het speelscherm helemaal op te vullen met dat symbool. De kans op een prachtige winst is in dit geval heel groot.

Gratis spins

Iedere deelnemer op de Rise of Dead gokkast krijgt de kans om gratis spins te verdienen, hiervoor moeten er vijf bonussymbolen op de rollen verschijnen. Je mag dan tien keer gratis draaien op de Rise of Dead speelautomaat. Je maakt tijdens de gratis spins kans op een prijs van 2500 keer de inzet. Tijdens de draaien zullen alle mummies expanderen en komen er Stacked Wild-symbolen langs op de rollen.

Conclusie

De Rise of Dead gokkast is van een hoge kwaliteit, zowel visueel als de gameplay. Gratis spins kan je redelijk eenvoudig winnen en kunnen aardig lucratief uitpakken. Oefenen is natuurlijk ook gratis en kan hieronder!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

augustus 2019

Features icon
Features

Gratis spins bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100