Revolution logo logo

Revolution gokkast

Revolution gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
93,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een revolutie op je beeldscherm

Het spel Revolution speel je in twee delen; een basisspel en een vervolgspel. Het basisspel is bedoeld om credits te verzamelen om het bovenspel mee te spelen. Een andere leuke gokkast om uit te proberen is ‘The Hit‘!

Het basisspel

Je speelt het basisspel van Revolution met inzet van 1 credit per spin. Die ene credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het spel met 4 rollen waar symbolen op staan. De combinaties die je moet zien te verzamelen op je rollen staan in een tabel aangegeven, samen met de credits die je met een dergelijke combinatie kan verdienen. Een combinatie die je wint hoeft niet op de eerste rol te beginnen. Rol 1, 2 en 3 zijn namelijk gelijk aan rol 4, 3 en 2. Bij een combinatie van links naar rechts heb je dus prijs maar ook bij een combinatie van rechts naar links. Win je een prijs, dan kan je die innen met de Collect knop. Je kan er ook voor kiezen om ze over te zetten naar het vervolgspel in de clubmeter.

Waag een gokje met je winst

Het spel Revolution is al een behoorlijk spannend spel. Toch kan je jouw winst nog verdubbelen door deze in te zetten met als doel meer winst maken. Je speelt dan in de Gamble functie het spelletje Head or Tail. Zet je goed in bij de toss, dan verdubbel jij jouw inzet. Zet je fout in, dan ben je jouw inzet weer kwijt. Je kan bij deze functie een winst tot wel 200 credits maken.

De revolutie in volle hevigheid

Heb je voldoende punten verzameld in het basisspel dan ga je over naar het vervolgspel. Je zou ervoor kunnen kiezen om zonder basisspel direct met het vervolgspel te beginnen. Je speelt het basisspel met een hogere inzet, namelijk 5, 10, 20 of wel 40 credits per spin. Alle symbolen mogen hierbij kris kras op de lijnen staan om een winnende combinatie te maken. Het is de bedoeling dat de winnende symbolen beginnen op lijn 1 om vervolgens op 3 of 4 achtereenvolgende rollen te verschijnen. Hoeveel rollen je hebt bepaal je met je inzet. 5 credits staat voor 3 rollen. 10 credits staat voor rol 1 t/m 4. De prijzen die je kan winnen bij de hoge inzet zijn opvallend hoger wanneer je een hoge inzet doet bij het vervolgspel. Zet je 20 credits in, dan wordt het Rad van Fortuin geactiveerd wanneer er twee keer een Revolution symbool verschijnt op rol 4. Je kan in dat geval een prijs verdienen oplopend tot maar liefst 1000 credits. Bij 40 credits per speelronde zie je een ander prijzenschema. Een wincombinatie is dan maar liefst 200 credits waard, en je hebt 1 Revolution symbool nodig om het Rad van Fortuin te starten.

De revolutie levert grof geld op

Het revolution symbool levert je wanneer het op de rol verschijnt grof geld op. Je verdient er een verrassingsprijs mee die behoorlijk in hoogte kan oplopen.

Bediening:

Start/To Clubmeter – Je doet een spin in het basisspel of het vervolgspel/Credits die je won plaats je in de clubmeter.
Take Clubmeter/Tail – Credits plaats je over naar het basisspel/Zet bij het Gamble spel in op tail.
Choose Bet/Head – kies een inzet voor het vervolgspel/Zet bij Gamble in op Head.
Hold – Een rol kan je vasthouden voor een volgende ronde.
Collect/Reset – Een prijs die je wint in het basisspel innen / de autohold resetten.
Autoplay – rollen op automatisch draaien zetten zodat je niet steeds handmatig hoeft in te zetten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2011

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatter-symbolen, Bonusspel

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €10