Relic Seekers logo logo

Relic Seekers gokkast

Relic Seekers gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Relic Seekers gokkast is een spel van de splinternieuwe ontwikkelaar Pulse 8 Studios. Dit bedrijf maakt spellen in opdracht van het gigantische bedrijf Microgaming. Het spel beschikt over een theoretisch uitbetalingspercentage van 96,03%, wat gewoon heel degelijk is. Je kan prijzen winnen met vermenigvuldigers en er zijn Rolling Reels aanwezig. Gratis oefenen kan natuurlijk weer onderin de review!

Uitleg

De Relic Seekers gokkast beschikt over vijf rollen en 25 winlijnen. Het aantal winlijnen staat vast en kan niet worden aangepast. De minimale inzet per draai is slechts 25 eurocent en de maximale inzet is 100 euro per draai. Mocht je met de maximale inzet spelen, dan zal iedere winlijn een waarde kennen van 4 euro. Alle prijzen worden per winlijn uitgekeerd. Je zal op de Relic Seekers ook gebruik maken van Rolling Reels, ook wel bekend van de Football Star gokkast van Microgaming. Je krijgt extra winstkansen, simpelweg omdat de winnende combinaties worden ingewisseld voor nieuwe symbolen. Bij een hoge combinatie ontvang je bij de extra winstkans nog een extra Wild-symbool.

Symbolen

Het Wild-symbool kan helpen om winnende combinatie te vormen, maar bij twee of meer Wild-symbolen levert het symbool zelf ook een uitbetaling op. Vijf Wild-symbolen is zelfs ruim duizend keer de inzet waard. De overige premium symbolen kunnen maximaal 450 keer de inzet opleveren, het gaat dan om de symbolen met het logo van het slot. De rotsblokken leveren het minste op, maar nog altijd maximaal 125 keer de inzet per winlijn.

Gratis spins

De bonussymbolen kunnen je gratis spins opleveren, maar alleen wanneer er drie of meer van die afbeeldingen op de rollen komen te staan. Je krijgt dan tien gratis spins cadeau en de mogelijkheid tot retriggeren is aanwezig. Tijdens de gratis draaien kan je sleutels verzamelen, welke je nog meer gratis spins of vermenigvuldigers kunnen opleveren op de Relic Seekers gokkast.

Conclusie

De Relic Seekers gokkast van Microgaming beschikt over veel leuke features. De combinaties leveren veel geld op, maar het is wel een redelijk grillig spel. Je kan lange tijd niks winnen, maar ook in één klap een enorm bedrag. De features en de gratis spins zijn vermakelijk en spannend.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

mei 2019

Features icon
Features

Free spins, Bonus

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €100