Red Hot Active logo logo

Red Hot Active gokkast

Red Hot Active gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een spel waar de spanning vanaf straalt

Red Hot Active is een spel wat al je zintuigen op scherp zet. Je speelt het in twee spellen; het basisspel en het vervolgspel. Over het algemeen lijkt dit spel wel een beetje op de Revolution gokkast.

Het basisspel; eerst de credits sparen

Red Hot Active is een spel waarbij je eerst credits zult moeten verzamelen die je later bij het vervolgspel gaat inzetten. Je doet dit door 1 credit per spin in te zetten. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het basisspel op 4 rollen. Je hebt 1 winlijn tot je beschikking. Die winlijn is gemakkelijk te herkennen; er loopt namelijk een dun lijntje over de middelste symbolen heen. Welke combinaties symbolen je op je winlijnen moet verzamelen zie je in het winschema elders in je beeldscherm. De scores die bij die diverse combinaties horen staan erbij vermeld. Het Red Hot Active spel biedt je gelijk in het basisspel al een leuke bonus. Wanneer je namelijk 2, 3 of 4 symbolen die oplopend zijn hebt verzameld waarbij wordt begonnen op de eerste rol krijg je een bonus. Die bonus kan uiteenlopen van 2 tot wel 200 credits.

Het vervolgspel; als alle alarmbellen afgaan

Het vervolgspel is nog spannender dan het basisspel. Je speelt het met een inzet die kan oplopen van 5 en 10 tot 20 credits per spin. Je begint met het kiezen van je inzet; dat doe je met Choose Bet. Kies je met 5 credits, dan speel je het spel gelijk met 10 winlijnen. Speel je met 10 credits, dan heb je ook 10 winlijnen maar je zet de spaarfunctie aan. Zie je een Red Hot symbool op je scherm, dan gaat er een lampje branden op je beeldscherm. Heb je 4 Red Hot symbolen gespaard, dan start het bonusspel en de prijzen die je daarbij kan verdienen zijn echt ongekend. Speel je het spel met 20 credits, dan zijn alle Red Hot symbolen Wilds. Dat wil zeggen dat ze ieder ander symbool in je beeld kunnen vervangen om een winnende combinatie te maken.

Flink cashen bij het bonusspel

Bij het Bonusspel komen de Red Hot symbolen in grote getalen over je scherm heen gerold. Het zijn allemaal Wild symbolen, wat dus inhoudt dat ze als een soort Joker fungeren. Bij het spelen van het bonusspel kan jij je inzet wijzigen waardoor je het basisspel weer even gaat spelen. Ga je daarna weer terug, dan ben je gelijk weer in het bonusspel met de Wilds. Je kan tijdens het bonusspel jouw gewonnen credits in je creditmeter plaatsen in het basisspel. Komt er op de vierde rol van je spel een duiveltje in beeld, dan is het bonusspel over.

Bediening:

Start / To Clubmeter – Je start een spin in het basisspel of in het bovenspel / Je zet credits die je hebt gewonnen klaar in de clubmeter.
Choose Bet – Je kiest de hoogte van jouw inzet.
Hold – Je zet een rol met een gunstige combinatie symbolen vast.
Collect/Reset – Je int een prijs die je hebt gewonnen / Je reset de automatisch ingestelde hold functie.
Autoplay – De gokkast speelt automatisch zonder dat je iedere keer op start klikt.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Bonusspel, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €1