Random winner logo

Random Winner Triple Play gokkast

Random Winner Triple Play gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Laag

De Random WinnerTriple Playgokkast is een klassiek spel met enkele opmerkelijke functies. Deze bijzondere functies vallen bij veel spelers in de smaak tijdens het online gokken. Het spel is een variant van de succesvolle Random Runner gokkast, maar beschikt over net wat meer mogelijkheden. De deelnemer kan ervoor kiezen om op drie speelvelden tegelijkertijd te spelen. Daarnaast worden er meer bedragen uitgekeerd, dankzij de lage variantie. De Random Winner Triple Play gokkast beschikt over retro symbolen, een klein aantal winlijnen en een snelle gameplay. Het is mogelijk om eerst gratis te oefenen op de Random WinnerTriple Playgokkast van Games Inc.

Spelregels op de Random Winner Triple Play gokkast

De Random Winner Triple Play gokkast telt drie speelvelden met drie rollen en drie rijen. Alle spellen beschikken over een vijftal winlijnen en verschillen verder niet van elkaar. De geldprijzen zijn per spel ook identiek. De sterren leveren het meeste op, gevolgd door de klavertjes vier, gouden bellen, watermeloenen en de druiventrossen. Het is niet verplicht om drie spellen te spelen, de deelnemer kan ook slechts één spel activeren. Het theoretische uitkeringspercentage bedraagt 95,47% en de variantie is laag. De minimale inzet bedraagt 0,20 euro per spin en er kan maximaal 300 euro per spin worden ingezet. De speler kan na iedere spin de inzet wijzigen. Ongeacht de inzet zal het uitkeringspercentage gelijk blijven. De maximale inzet kan alleen worden gebruikt wanneer alle speelvelden zijn geactiveerd op de Random Winner Triple Play gokkast.

Witte sterren

Er zijn bijna geen bonusfeatures te vinden op de Random Winner Triple Play gokkast. Het enige waar de speler op moet letten zijn de witte sterren, die vastplakken aan de reguliere symbolen. Simpelweg door een combinatie met drie witte sterren te draaien kan de speler een extra prijs van 40 keer de inzet winnen.

Conclusie

De Random Winner Triple Play gokkast is een simpel kansspel. De speler kan simpelweg op de spinknop drukken en hopen op een winstbedrag. Natuurlijk moet wel eerst het aantal spellen worden gekozen, want het is mogelijk om met drie gokkasten tegelijk te spelen. Het uitkeringspercentage is redelijk goed en beter dan de meeste fysieke gokkasten in de speelhallen.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

10 september 2018

Features icon
Features

Free spins, Wild symbolen,

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €300