Random Flashback logo logo

Random Flashback gokkast

Random Flashback gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Een gokkast in twee delen

Het spel Random Flashback speelt een speler in twee delen. Het is een klassieker onder de gokkasten wat zowel een basisspel als een bovenspel heeft. Iemand speelt het op twee aparte sets rollen. Het is een spel waarbij iemand behoorlijk wat credits kan verdienen. Een andere leuke klassieker die aan te raden is, is Random Runner.

Het basisspel; punten verkrijgen voor het vervolgspel

Het basisspel van Random Flashback speelt een speler om punten te verzamelen waarmee diegene het vervolgspel kan gaan spelen. Er wordt gespeeld met met een inzet van telkens 1 credit. Een credit heeft een waarde van 10 eurocent. De speler speelt het met de onderste drie rollen waarbij er sprake is van één winlijn. Die winlijn is duidelijk aangegeven aangezien er een dunne grijze lijn overheen loopt. Het winschema staat in beeld en hierop staan de combinaties die gemaakt moeten worden voor een score. De winlijnen lopen van links naar rechts op het beeld. Er is maar één symbool wat afwijkt; de kroon. Dit is een symbool wat ook kris kras over de lijnen heen kan lopen en prijzen oplevert die oplopen van 8 tot wel 80 credits. Heeft iemand een bes op het scherm, dan krijg diegene 2 punten. Die zullen vanzelf worden vergokt. Een speler kan ze bij dit gedeelte verdubbelen maar ook net zo goed weer verliezen.

Een automatische hold

Het spel Random Flashback heeft een autohold. Dat wil zeggen dat een rol waar een gunstige symbolencombinatie op staat wordt vastgehouden voor een volgende spin. Een speler kan op die manier meer punten verzamelen. De deelnemer kan deze functie ook uitzetten. Daarvoor klikt de speler op de Reset-functie.

Het bovenspel van Random Flashback

Heeft de speler een totaal van 4 punten of meer op de winbank staan, dan speelt de speler vanzelf het bovenspel. Er wordt naast die 4 credits ook een credit van de creditmeter gehaald. Imand speelt het bovenspel voor 5 credits per spel. De speler speelt het op de bovenste 3 rollen en diegene heeft in totaal 5 winlijnen tot beschikking. De speler ziet ook hier weer in het winschema wat de winst is die een speler kan behalen. Iemand heeft tijdens het spelen van het spel altijd de gelegenheid om even terug te keren naar het basisspel. Dat doet een speler met de Choose Game functie.  De deelnemer vult potten met credits tijdens dit spel. Er kunnen maximaal 999 credits in een pot. Bereikt een speler dit aantal, dan zullen de credits vanzelf in de creditmeter belanden. Heeft een speler geen credits meer over op de creditmeter maar staan ze nog wel in een winmeter dan kan diegene die pot legen met de knop Choose Pot. De speler kan dan het bovenspel blijven spelen.

Bediening:

Start – Speler doet een spin in het basisspel of in het bovenspel.
Reset – De automatische hold functie wordt gereset.
Hold – Een rol met een goede combinatie symbolen kan de deelnemer vastzetten.
Choose Game – De inzet van het bovenspel kiest een speler uit en vervolgens start diegene het spel.
Take Win – De credits die een speler heeft gewonnen neemt diegene mee naar de creditmeter die bij het basisspel hoort.
Choose Pot – Credits van het bovenspel kan de deelnemer verplaatsen naar het basisspel.
Autoplay – De speler hoeft niet steeds in te zetten. De gokkast doet dat automatisch, tot dat er weer op autoplay wordt geklikt.

Zoek ook de spanning op bij de Aliens gokkast of de Good Girl, Bad Girl speelautomaat.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Features icon
Features

Wild-symbolen, Scatters, Autoplay optie

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

3 / 1

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €0,10