Raging Rhino logo logo

Raging Rhino gokkast

Raging Rhino gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Raging Rhino
Start gratis spel
Close icon
Raging Rhino logo
Ontvang bij Raging Rhino
Ontvang bij Raging Rhino
Software ontwikkelaar Logo software
WMS
Uitbetalingspercentage RTP
95,9%
Volatiliteit / variantie
Hoog

Ben jij niet bang voor wilde dieren, zoals een kudde boze neushoorns, terwijl je een gokje waagt? Dan is Raging Rhino echt een slot voor jou. Deze online slots hebben hebben fans over de hele wereld en dat is ook niet zo vreemd. Je kunt namelijk op maar liefst 4.096 manieren winnen. Met zoveel winlijnen heb je dus altijd wel een keer prijs op deze online slot van WMS Interactive. Tel daar de Stacked Wilds, de gratis spins en vermenigvuldigers bij op en leuke winsten zijn bijna gegarandeerd. Het theoretische uitbetalingspercentage is met 95,91% gemiddeld in vergelijking met andere slots. WMS heeft met Raging Rhino een gokkast ontwikkeld met een hoge volatiliteit. Met één enkele draai kunt je al een flink hoog bedrag winnen. Daarentegen kan het ook gebeuren dat je even geduld moet hebben voordat er weer winnende combinaties op de rollen verschijnen.

Op naar de Afrikaanse Savanne

De hoge winsten van de Raging Rhino gokkast zijn niet de enige reden waarom deze online slot zo populair is. Het spel is namelijk grafisch ook nog eens prachtig uitgewerkt. Het thema is de Afrikaanse Savanne en de diverse symbolen geven dit goed weer. Allerlei wilde dieren komen op de rollen voorbij, zoals cheeta’s, gorilla’s, krokodillen en natuurlijk de reusachtige neushoorn. Het veld wordt verder aangevuld met de bekende kaartsymbolen, van 9 tot en met de aas. Daarnaast zijn er nog wat speciale symbolen zoals een diamant en een oranje Afrikaanse Savanne boom, maar daarover later meer. Alles speelt in ieder geval als een zonnetje. Op de achtergrond, rechts van het scherm, kijkt de machtige neushoorn je boosaardig aan. Laat jij je hierdoor afleiden? De achtergrondmuziek en geluidseffecten sluiten tevens goed bij het thema van Raging Rhino aan. Het zijn typische Savanne geluiden met af en toe wat gebrul van mister neushoorn himself. We kennen natuurlijk al wat slots met een wilde dieren thema, zoals Wild Oriënt van Microgaming en Silver Lion van Odobo. Deze slot van WMS is hier een prima aanvulling op.

Raging Rhino spelen

De Raging Rhino gokkast heeft een apart speelveld. In plaats van de standaard 5 rollen, speel je hier met maar liefst 6 rollen, met elk 4 symbolen. Je speelt elke draai met een gigantisch aantal winlijnen van 4.096. Bij 2 of meer identieke symbolen heb je al winst, waarbij de neushoorn het meeste oplevert, gevolgd door gorilla, cheeta, krokodil en roofvogel. Sommige symbolen zijn gestapeld (stacked). Het effect is dat je vaak op meerdere winlijnen dezelfde prijs wint en soms zelfs op alle winlijnen tegelijkertijd. Het resultaat is dus een grotere winst. Heb je geen zin om iedere keer op de Spin knop te klikken? Stel dan de Auto Spin functie in. Je kunt tussen de 10 en 200 automatische spins selecteren. De minimum inzet van deze online slot bedraagt €0,40 per draai. Je kunt de inzetvermenigvuldiger zelf aanpassen tot 150. Dit betekent dat je met een maximumbedrag van €60 per draai kunt spelen op Raging Rhino.

Bonus features van Raging Rhino

Natuurlijk heeft ook Raging Rhino een aantal bonus features. De oranje Afrikaanse Savanne boom is de Wild van deze online slot. Het Wild symbool vervangt, met uitzondering van de diamanten, alle andere symbolen en verschijnt alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5. De Scatter is het symbool met de diamant. Deze leveren je gratis spins op. Verschijnen er 3 Scatter symbolen, dan ontvang je 8 gratis spins, bij 4, 5 of 6 van deze symbolen zijn dit er respectievelijk 15, 20 of 50. Tijdens de Free Spins ronde krijg je nogmaals extra gratis spins als er 2 of meer diamantsymbolen op de rollen verschijnen. Bovendien krijg je tijdens de gratis spins ronde ook nog eens te maken met vermenigvuldigers als je de Afrikaanse Savanne bomen op de rollen 2, 3, 4 of 5 draait. Bij iedere winnende combinatie met deze Wild, verandert deze in een Wild met een Multiplier. Je winst wordt dan x2 of x3 vermenigvuldigd. Hoe meer Wilds er verschijnen, hoe hoger de vermenigvuldiger. Al deze extra’s geven ook gelijk antwoord op de vraag hoe je bij de Raging Rhino gokkast toch tot die waanzinnige hoge uitbetalingen kan komen. De 6 rollen keer de Stacked Wilds, keer de vermenigvuldigers, tel uit je winst. Maar wees gewaarschuwd, het is alles of niets met deze slot. Het kan zomaar gebeuren dat je 2 tot 3 bonusrondes niets wint, maar je kan ook grote geldprijzen winnen! Dat deze spanningsfactor het speelplezier verhoogt, is overduidelijk.

Een onvoorspelbare online slot

Raging Rhino is een online slot met een prachtig design dat geen moment zal vervelen. Het grillige karakter van het spel kan enerzijds zorgen voor extreem hoge uitbetaling, maar zorgt anderzijds voor soms lange periode van droogte. Eigenlijk net als in de Savanne zelf. De Raging Rhino gokkast is een echte kraker, voor echte waaghalzen. Die ene super uitbetaling pakken, dat is waar het om draait!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2014

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldigers, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

6 / 4096

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €60