Queen of Gold logo logo

Queen of Gold gokkast

Queen of Gold gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Queen of Gold
Start gratis spel
Close icon
Queen of Gold logo
Ontvang bij Queen of Gold
Ontvang bij Queen of Gold
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Queen of Gold gokkast is een moderne speelautomaat van Pragmatic Play. Deze gokkast beschikt over een ruim aantal winlijnen en een mooi uitbetalingspercentage. Het Egyptische thema zal veel casinospelers aanspreken, net zoals de Medusa speelautomaat. Dankzij de vele features kan jij jouw inzet zomaar veranderen in een gigantische geldprijs. Gratis oefenen is mogelijk onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Queen of Gold gokkast gespeeld worden met een vijftal rollen en drie rijen. Er zijn 25 winlijnen, deze blijven altijd vast staan. De minimale inzet is slechts 25 eurocent en er kan maximaal 125 euro per draai worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,5% en de variantie is medium.

Spaarsysteem

De Queen of Gold speelautomaat is erg uniek, want er zal gespeeld worden met een heus spaarsysteem. Door de symbolen van Cleopatra te verzamelen kan je in levels stijgen. Je krijgt elke keer 25 draaien de tijd om vijfmaal het symbool van Cleopatra op de rollen te krijgen. Als jij hierin weet te slagen dan zal je een level stijgen, maar als het niet lukt dan zak je weer af naar het beginlevel. Mocht je de joker op de rollen krijgen dan zal je direct een leven stijgen. Het zesde level is het hoogst haalbare.

Het level waarin je zit kan een groot verschil maken. Hoe hoger je level, des te beter zal de vermenigvuldiger zijn. Deze kan oplopen tot maar liefst honderd keer! Zo kan een simpel tientje toch in ene veranderen in een prijs van 1000 euro.

Gratis spins

Als je drie Scatter-symbolen op de rollen krijgt dan win je tien gratis spins. Het Scatter-symbool is te herkennen aan de afbeelding van een piramide. Een groot voordeel is dat de vermenigvuldiger uit jouw level ook mee zal tellen tijdens deze draaien. Hierdoor kan jouw winst flink oplopen tijdens de kosteloze spins op de Queen of Gold gokkast.

Conclusie

Pragmatic Play heeft al vaak laten zien te kunnen verrassen. En ook de Queen of Gold gokkast zit weer vol met unieke features. Elke spin kan lucratief zijn dankzij het spaarsysteem, dit zorgt ervoor dat het video slot altijd spannend en enerverend blijft.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Spaarsysteem voor vermenigvuldigers, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125