prosperity ox logo logo

Prosperity Ox gokkast

Prosperity Ox gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Prosperity Ox
Start gratis spel
Close icon
prosperity ox logo
Ontvang bij Prosperity Ox
Ontvang bij Prosperity Ox
Software ontwikkelaar Logo software
iSoftbet
Uitbetalingspercentage RTP
95,9%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Prosperity Ox is van de befaamde spelprovider iSoftBet. Het is een game met een Aziatisch thema en is gericht op de Chinese casinobezoeker. Datzelfde geldt ook voor de Fu Er Dai gokkast en de Dancing Drums slot. De Prosperity Ox gokkast speelt zich af in een tempel. De symbolen op de rollen zijn de heilige Chinese afbeeldingen. Je kan een hoofdprijs bemachtigen van 80.000 euro met één spin. Je kan ook altijd eerst even rustig gratis oefenen op de Prosperity Ox gokkast.

Uitleg

De Prosperity Ox gokkast speelt je met een minimale inzet van één eurocent per winlijn. Aangezien er altijd 20 winlijnen actief zijn komt de minimale inzet per spin uit op 20 eurocent. Je kan de inzet verhogen tot maximaal 20 euro per draai. Desalniettemin kan je toch flinke geldprijzen winnen op de Prosperity Ox. Dankzij de 4096 winstmanieren is het mogelijk om meer dan één combinatie draaien met een spin. Dit komt goed uit, aangezien de prijzen voor losse combinaties een klein beetje tegenvallen. De Prosperity Ox gokkast beschikt over Wild-symbolen, maar die verschijnen alleen op de middelste vier speelrollen.

Gratis spins

Het symbool van de stier fungeert als een bonus-symbool op de Prosperity Ox gokkast. Je moet minimaal drie stieren op de rollen krijgen om gratis spins te kunnen verdienen. Je kan maximaal zes stieren draaien met één spin. Je ontvangt minimaal acht en maximaal 50 gratis spins. Tijdens de spins leveren de winsten met behulp van de Wild-symbool een prijs op met een vermenigvuldiger. De winsten kunnen maximaal driemaal uitgekeerd worden. Je kan dan ook de hoofdprijs van 4332 keer de inzet winnen gedurende de gratis spins bonusronde.

Conclusie

De Prosperity Ox gokkast is wederom een spel met een Aziatische twist. De symbolen hebben te maken met geluk, welvaart en liefde. Het spel ziet er mooi uit, alleen is het uitkeringspercentage wat matig. De gratis spins zijn het hoogtepunt op de Prosperity Ox gokkast, aangezien de winsten dan meerdere malen uitgekeerd worden.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

januari 2020

Features icon
Features

Free spins, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €20