Piñata Bucks logo logo

Piñata Bucks gokkast

Piñata Bucks gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Piñata Bucks
Start gratis spel
Close icon
Piñata Bucks logo
Ontvang bij Piñata Bucks
Ontvang bij Piñata Bucks
Software ontwikkelaar Logo software
Lightning Box
Uitbetalingspercentage RTP
95,7%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De online gokkast Piñata Bucks werd in de zomer van 2019 uitgebracht door ontwikkelaar Lightning Box. Vanzelfsprekend gaat om een vrolijk en kleurrijk spel, want wat verwacht je anders van een piñata vol met snoepgoed en cadeaus. Andere gokkast met een soortgelijk thema is de Spinata Grande van de bekende gameprovider Net Entertainment. De Piñata Bucks is misschien nog wel een tikje spannender, je kan namelijk een hoge geldprijs van 10.000 keer de inzet winnen op deze speelautomaat. Gratis oefenen is wederom mogelijk onderin de review!

Uitleg

De Piñata Bucks gokkast beschikt over acht rollen, waarvan er vier fungeren als één rol. Het is een uniek en bijzonder mechanisme met de naam ‘Reelfecta’. Het is duidelijk dat Lightning Box op de creatieve tour is gegaan en met succes. Er zijn maar liefst 1296 manieren om te winnen op de Piñata Bucks. De minimale inzet is slechts tien eurocent per draai, terwijl je maximaal zestig euro per draai kan inzetten. Overigens heeft de inzet geen enkel effect op het uitbetalingspercentage, want deze zal altijd gelijk blijven. Natuurlijk kan je wel hogere geldbedragen winnen met een hogere inzet.

Symbolen

Een winnende combinatie bestaat uit drie of meer identieke symbolen. Let op, de middelste vier rollen worden meegerekend als één rol. Dit is eigenlijk een enorm voordeel, want de kans is op die manier veel groter dat je een 5-of-a-Kind bereikt. De combinaties met de Mexicaanse danseres kan je maximaal 50 credits opleveren, terwijl de Mariachi zanger zomaar 100 credits kan opleveren. Het Wild-symbool is te herkennen aan de afbeelding van de zon. Wanneer de zon op één van de middelste rollen komt te staan, dan is de kans op meerdere winnende combinaties veel groter.

Lock Spins Bonus

Het symbool van de piñata fungeert als het Scatter-symbool. Bij vijf Scatter-symbolen krijg je toegang tot de Lock Spins Bonus. Je zal vijf keer draaien op een kleiner speelveld, waarbij alle symbolen van de piñatas Sticky zullen zijn. Je kan tijdens deze draaien ook éen van de vier jackpotprijzen winnen. Hoe meer piñatas, des te mooier de eventuele jackpot zal zijn.

Conclusie

De Piñata Bucks gokkast zit vol met leuke features en ook het totaal nieuwe mechanisme is heel vermakelijk. Je maakt ook nog eens kans op vier verschillende jackpots. De maximale prijs is 10.000 keer de inzet.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2019

Features icon
Features

Wild-symbolen, Jackpots, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

8 / 1296

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €60