Peking Luck logo logo

Peking Luck gokkast

Peking Luck gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Peking Luck
Start gratis spel
Close icon
Peking Luck logo
Ontvang bij Peking Luck
Ontvang bij Peking Luck
Software ontwikkelaar Logo software
Pragmatic Play
Uitbetalingspercentage RTP
96,5%
Volatiliteit / variantie
Hoog

De Peking Luck gokkast is één van de opmerkelijkste spellen uit de handen van Pragmatic Play. Deze ontwikkelaar heeft namelijk een video slot uitgebracht met een hoofdprijs van 180.000 keer de inzet. Zelfs bij een minimale inzet van 25 eurocent kan dit een bizar hoog bedrag zijn en bij een maximale inzet ben je in één keer miljonair. Gratis meespelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Peking Luck gokkast gespeeld worden met vijf rollen en drie rijen. Er zijn 25 vaste winlijnen te vinden op deze speelautomaat. De minimale inzet is 25 eurocent en er kan maximaal 125 euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op 96,5% en de variantie is hoog.

Symbolen

Allereerst is het handig om te weten dat het symbool van de dame met de waaier fungeert als Wild-symbool. De aardige dame kan andere symbolen vervangen en zal Stacked op de rollen komen te staan. Als jouw hele speelscherm vol zal staan met Wild-symbolen dan win je tienduizend keer de inzet. Andere lucratieve symbolen zijn die van de trommel en de draak.

Gratis spins

Het is ook mogelijk om op de Peking Luck speelautomaat gratis spins te verdienen, hiervoor moet het Scatter-symbool op zijn minst drie keer op de speelrollen verschijnen. In dat geval ontvang je minimaal acht en maximaal 38 gratis draaien en dat is nog niet alles. Alle winsten worden uitgekeerd met een vermenigvuldiger van tussen de twee en achttien keer. Hierdoor kan jij tijdens de gratis spins de hoofdprijs pakken.

Conclusie

Het mag duidelijk zijn dat de Peking Luck gokkast voor de echte durfal is. Door de hoge variantie kan je razendsnel door je speelbudget heengaan. Durf jij dat risico te nemen? Dan maak je inderdaad kans op een hoofdprijs van 22,5 miljoen euro. Een andere interessante jackpot gokkast is de Mega Moolah.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2018

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €125