Paranormal Activity logo logo

Paranormal Activity gokkast

Paranormal Activity gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Netent
Uitbetalingspercentage RTP
96,8%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De horrorfilm Paranormal Activity bleek een enorm succes in 2007. De opnames van de film duurde slechts een week en het budget was vijftienduizend euro. Geloof ons, er valt meer geld te winnen op deze gokkast. In totaal haalde Paranormal Activity een opbrengst van 108 miljoen dollar binnen. Het is dan ook niet zo gek dat ontwikkelaar iSoftBet besloot om een speelautomaat te maken over de horrorfilm. Gratis meespelen kan onderin deze review.

Uitleg

Eer zal op de Paranormal Activity gokkast gespeeld worden op vijf rollen en drie rijen. Er zijn geen winlijnen, maar wel 243 manieren om een geldbedrag te winnen. De minimale inzet is maar twintig eurocent per draai, maar er kan ook tot wel dertig euro per spin worden ingezet. Het theoretische uitbetalingspercentage staat op een keurige 96,75% en de variantie is medium.

Symbolen

De symbolen op het spel zijn natuurlijk ook angstaanjagend. Wat dacht je van een Ouija bord en een eng meisje met zwarte ogen. De kleine meid fungeert overigens als Wild-symbool en kan dus wel helpen om een prijs te winnen. Tijdens het draaien zal je spannende horrorgeluiden horen, het voegt wel wat toe aan de spanning van het spel.

Gratis spins

Als het Scatter-symbool minimaal driemaal op de rollen komt te staan, dan zal je gratis spins ontvangen of een directe geldprijs. Maar het zijn toch de kosteloze draaien die het meest gewild zijn. Tijdens de gratis spins zal er namelijk een vermenigvuldiger actief zijn of er verschijnen extra Wild-symbolen op de rollen. De grotere geldprijzen zijn ook te verdienen tijdens deze bonusmodus.

Paranormal Activity Random Bonus

De Paranormal Activity Random Bonus kan op elk willekeurig moment geactiveerd worden. De rollen beginnen een beetje raar te doen en vervolgens komen er extra Wilds op de speelrollen te staan. Het zal beslist zorgen voor een mooie prijs.

Conclusie

De Paranormal Activity gokkast was één van de meest succesvolste releases van 2016. Het thema sprak veel spelers aan, maar ook de mooie prijzen doen een duit in het zakje. De gokkast is dan ook zeer compleet. Mocht horror echt je ding zijn? Check dan ook even de Halloween Jack gokkast.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2016

Features icon
Features

Wild-symbolen, Vermenigvuldiger, Gratis spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 243

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,30 t/m €30