Panda Pow logo logo

Panda Pow gokkast

Panda Pow gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden. Let op: het betreft een demoversie van het kansspel.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Panda Pow
Start gratis spel
Close icon
Panda Pow logo
Ontvang bij Panda Pow
Ontvang bij Panda Pow
Software ontwikkelaar Logo software
Lightning Box
Uitbetalingspercentage RTP
95,5%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Na het grote succes van de Kung-Fu Panda films, kon niemand meer om de vechtende panda heen. En uiteraard als je slim bent, dan bouw je er een video slot van. Softwareprovider Lightning Box had dit snel door en bouwde in 2017 de gokkast Panda Pow, die helemaal in het thema staat van de Chinese vechtkunst. De achtergrond is volledig rood met allerlei tekens erin. Zo herkennen wij het traditionele zonneteken. Om een mix te maken van zowel Chinees en dieren, zien we aan de zijkanten wat palmbomen opkomen. De muziek bestaat uit een zacht en laag gezoem en een snaarinstrument, waarschijnlijk een Citer, die een Chinese toonladder speelt. Als je meer van muziek weet, dan weet je waarschijnlijk al dat de echte benaming hiervoor een Pentatonische toonladder is. Terug naar het spel!

UITLEG

Deze rustige Chinese gokkast speel op je op een speelveld van 5 rollen, 3 rijen en 25 vaste winlijnen. We zien een aantal standaard kaartspel-symbolen zoals de 9, 10, J, Q en K. Deze symbolen zijn het minste waard. Symbolen die je meer opleveren zijn de beduusde goudvis en relaxende panda. Vind 5 panda’s, dan win je 500 keer je inzet! Wist je dat panda’s zeer kieskeurige eters zijn en bamboe bijna het enige is dat ze eten? Helaas voor de panda zit er zeer weinig voeding in en dat is ook de reden dat ze heel de dag door eten en slapen.

WINNENDE SYMBOLEN

Het Wild-Bonus en Scatter-symbool herken je aan de Kung-Fu panda. Verwar deze niet met diezelfde panda, met gouden achtergrond. Want dat is een ‘normale’ Wild. De Bonus Wild en Scatter verschijnen alleen op de 2e, 3e en 4e rol en zorgen ervoor dat je winst hoger wordt of dat je een gratis spins ronde in mag.

GRATIS SPINS

Lukt het je om 5 panda’s op 3 verschillende rollen te verzamelen, dan ga je de gratis spins ronde in. Het aantal spins is afhankelijk van het aantal panda’s die in totaal op de rollen staan. Het maximum aantal spins dat je kan halen is 20. Daarbij krijg je tijdens je gratis ronde een gouden Wild panda te zien. Deze zal je alleen tegenkomen op rol 2,3,4 en 5 en is een toevoeging. De normale Wild blijft dus ook in het spel meedoen. POW wat cool!

CONCLUSIE

Dit spel heeft een lage volatiliteit, wat betekend dat het spel zeer stabiel is qua uitbetalingen. Door deze lage volatiliteit is het een goed video slot voor de beginnende speler. Daarnaast is het spel zeer makkelijk te begrijpen en het zit niet vol features. Wil je het spel eerst proberen? Dan kan dat op deze pagina geheel gratis! Wil je nog meer panda’s en dieren? Bekijk dan onze reviews over Big Panda en Captain Shark eens!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis spins, Scatter

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 25

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,25 t/m €100