Osiris logo logo

Osiris gokkast

Osiris gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Osiris
Start gratis spel
Close icon
Osiris logo
Ontvang bij Osiris
Ontvang bij Osiris
Software ontwikkelaar Logo software
Gameslab
Uitbetalingspercentage RTP
97,1%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

In de Egyptische mythologie is Osiris de God van het leven, dood, het overstromen van de Nijl en het leven na de dood. Osiris had een zoon gemaand Horus, die hij kreeg met zijn zus en vrouw Isis. Zo, nu je weer helemaal bij bent, kunnen we verder praten over het spel. Direct bij het openen hoor je fraaie Arabische muziek vol percussie. Het video slot van GamesLab straalt een en al luxe en goud uit. Die is ook goed te zien aan de achtergrond, die de makers helemaal hebben gevuld met illustraties. Als je goed kijkt zie je hoeveel details ze erin hebben gestopt. Zouden het echte hiërogliefen zijn?

UITLEG

Ausir, een andere vorm van de naam Osiris, dient als het Wild-Symbool en zie je alleen op rol 2, 3,4 en 5. Dit symbool vervangt elk ander, behalve de Scatter. De Scatter herken je aan de gouden munt met de tekst Osiris er doorheen. Dit spel heeft 5 rollen, 3 rijen en 50 vaste winlijnen. Inzetten doe je vanaf 50 cent en met een maximum van 80 euro per spin. 50 cent is wat aan de hoge kant, dus als je laag wil beginnen, dan raden we je aan om een naar RainBow Riches te kijken. Daar draai je al vanaf 1 cent per spin!

Het hoogste normale symbool in dit spel is Iris. Als je er 5 van weet te vinden, dan win je 200 munten!

SPECIALE FEATURES

Dit spel herbergt drie verschillende features. Om deze te activeren moet je minimaal 3 Scatter-Symbolen op de rollen zien te krijgen. De Ausir Feature krijg je met 3 Scatters. Hierbij win je 9 gratis spins. Lukt het je om in deze ronde nog 3 Scatters te vinden, dan krijg je nóg 9 gratis spins.

De Wild Magic Feature behaal je met 4 Osiris Symbolen. Ook hierbij krijg je 9 gratis spins. Maar als extra heb je twee vaste Wild-Symbolen ergens op de rollen. Meer kans op meer winst!

De derde en laatste feature heet Underworld. Vind 5 Scatters, krijg 9 gratis spins en laat je winst verdriedubbelen. Uiteraard speel je hier ook weer met een aantal vaste Wild-Symbolen op de rollen.

CONCLUSIE

Dit video slot heeft een RTP die aan de hogere kant is, namelijk 97.094%. Daarnaast zijn we gecharmeerd van de extra features. Het spel spreekt voor zich en is prima vormgegeven. Het doet gewoon wat het moet doen. Daarom is het zeker het proberen waard. En gelukkig kan je dat helemaal gratis doen. Ben je een echte Egyptisch gokkast fan? Kijk dan ook eens naar Book of Gods!

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2017

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Re-Spins

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 50

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,50 t/m €80