Oldtimer Review

Scoort een 6.9 van de 10.

Een klassieker met sterren

Gokkasten zijn er tegenwoordig in allerlei hippe uitvoeringen. De gokkasten die nog het meest op de oorspronkelijke kasten uit die ‘goeie ouwe tijd’ lijken, zijn nog altijd het meest geliefd bij gokkers. Oldtimer is precies zo’n gokkast, zowel qua functionaliteit als uiterlijk zou-ie in geen enkele rokerige gokhal misstaan. Deze gokkast bestaat uit twee delen, een basis- en een vervolgspel. Je begint zoals altijd gewoon bij de basis, waarna je je naar het vervolgspel toe werkt. Nog niet zo enthousiast over Oldtimer en wil je liever eerst een ander spel uitproberen? check dan eens de Jackpot 6000!

Het basisspel van Oldtimer

Het basisspel van Oldtimer is bedoeld om credits mee te verdienen voor het spelen van het bovenspel. Daar waar normaal gesproken wel valt te smokkelen en je het basisspel kan overslaan, is dit bij deze gokkast niet het geval. Je speelt het basisspel op de onderste drie rollen. Je hebt 1 actieve winlijn die herkenbaar is aan de dunne grijze lijn die over de middelste symbolen heen loopt. Je speelt het spel met een inzet van 1 credit per keer. Zo’n credit heeft dan een waarde van 10 eurocent. De te winnen prijzen, en hoe je ze vrij kunt spelen, vind je terug in het uitbetalingsschema. Tover je een ster op de rollen? De ster heeft in dit spel een speciale functie: deze kan kriskras over het scherm heen komen waarna je extra prijzen krijgt. Het bessen-symbool is eveneens een speciaal symbool. Komt deze op de eerste rol te staan, dan ontvang je twee credits. Je gokt hier vervolgens automatisch mee. De kans bestaat dus dat je de credits verdubbelt, maar zoals altijd bij gokken is verliezen een net zo grote mogelijkheid.

 

Het bovenspel van Oldtimer

Nadat je genoeg punten hebt verzameld in het basisspel, is het tijd om te verhuizen naar het bovenspel van Oldtimer. Je moet hiervoor credits in één van de 4 meters van het bovenspel hebben staan. Het is dus zaak dat je de credits uit het basisspel vaak genoeg int en overzet. Je zet bij het bovenspel van Oldtimer per keer 4 credits in. Er wordt per keer 1 credit van de creditmeter gehaald. Die credit wordt vanzelf toegevoegd aan de meter die de minste punten heeft. Er worden voor het spelen van het spel in totaal dus 5 credits van de meters afgehaald. 2 gaan van de meters met het hoogste puntenaantal af. Win je credits in het bovenspel, dan worden die al naar gelang de inzet verdeeld over de meters. Staan er op een meter meer dan 200 punten? De punten worden in zo’n geval automatisch naar je creditmeter verplaatst, Met Choose Game kan je altijd terugkeren naar het basisspel om meer credits te verdienen voor het bovenspel!

Autohold voor gemakkelijker spelen

Heb je een heel gunstige combinatie symbolen op één rol dan zal de gokkast deze zelf voor jou vergrendelen. Je hoeft er dus niks voor te doen. Wil je de autohold stoppen; klik dan op Reset. Je kan ook zelf de rollen vergrendelen door er Hold onder te klikken. Toch een handige speelfunctie van Simbat!

Bediening:

Start/Save – Je start een spin in het basisspel of in het bovenspel / je verplaatst je punten naar de meter die bij het bovenspel hoort.
Collect/Reset – Je int je punten en zet ze op het scherm van het basisspel/Je reset de autohold functie in het spel.
Hold – Je zet een rol vast.
Autoplay – Je laat de gokkast automatisch een aantal ronden spelen. Je hoeft dan niet steeds handmatig in te zetten.

€200 Gratis Gokbonus

  • Bovenspel bijna gelijk beschikbaar
  • Een tijdloze klassieker herondekt
  • Sterren als scatter

Speel Oldtimer gratis!