Oldtimer Review

Scoort een 6.9 van de 10.

Een klassieker met sterren

Gokkasten komen er tegenwoordig in de meest hippe uitvoeringen. De gokkast die nog het meest op de oorspronkelijke lijkt is nog altijd het meest geliefd bij gokkers. Oldtimer is zo’n gokkast. Je speelt het spel met een basisspel waarna je naar een vervolgspel gaat.

Het basisspel van Oldtimer

Het basisspel van Oldtimer is bedoeld om credits mee te verdienen voor het spelen van het bovenspel. Daar waar normaliter wel valt te smokkelen en je het basisspel kan overslaan is dit bij dit spel niet het geval. Je speelt het basisspel op de onderste drie rollen in het scherm. Je hebt 1 actieve winlijn die herkenbaar is aan de dunne grijze lijn die over de middelste symbolen heen loopt. Je speelt het spel met een inzet van 1 credit per keer. Zo’n credit heeft dan een waarde van 10 eurocent. Je wint de prijzen die in het winschema staan opgenomen. Je kan ook een ster tussen je symbolen tegenkomen. De ster heeft een speciale functie; deze kan kris kras over het scherm heen komen waarna je extra prijzen krijgt. Het symbool van de bes is eveneens een speciaal symbool. Komt deze op de eerste rol dan ontvang je twee credits. Je gokt ze automatisch. Je kan ze dus verdubbelen maar je kan ze ook gelijk weer verliezen.

 

Het bovenspel van Oldtimer

Nadat je genoeg punten hebt verzameld bij het basisspel ga je het bovenspel van Oldtimer spelen. Je speelt het spel op de bovenste rollen. Je moet hiervoor credits in één van de 4 meters van het bovenspel hebben staan. Het is dus zaak dat je de credits uit het basisspel vaak genoeg int en overzet. Je zet bij het bovenspel van Oldtimer per keer 4 credits in. Er wordt per keer 1 credit van de creditmeter gehaald. Die credit wordt door het spel vanzelf toegevoegd aan de meter die de minste punten heeft. Er worden voor het spelen van het spel dus in totaal 5 credits van de meters afgehaald. 2 gaan van de meters met het hoogste puntenaantal af. Win je credits in het bovenspel, dan worden die al naar gelang de inzet verdeeld over de meters. Staan er op een meter meer dan 200 punten dan komen die automatisch in je creditmeter. Met Choose Game kan je altijd terugkeren naar het basisspel om meer credits te verdienen voor het bovenspel.

Autohold voor gemakkelijker spelen

Heb je een heel gunstige combinatie symbolen op één rol dan zal de gokkast deze zelf voor jou vergrendelen. Je hoeft er dus niks voor te doen. Wil je de autohold stoppen; klik dan op Reset. Je kan ook zelf de rollen vergrendelen door er Hold onder te klikken.

Bediening:

Start/Save – je start een spin in het basisspel of in het bovenspel / je verplaatst je punten naar de meter die bij het bovenspel hoort.
Collect/Reset – Je int je punten en zet ze op het scherm van het basisspel/Je reset de autohold functie in het spel.
Hold – Je zet een rol vast.
Autoplay – Je laat de gokkast automatisch een aantal ronden spelen. Je hoeft dan niet steeds handmatig in te zetten.

€200 Gratis Gokbonus

  • Bovenspel bijna gelijk beschikbaar
  • Een tijdloze klassieker herondekt
  • Sterren als scatter

Speel Oldtimer gratis!