Nirvana logo logo

Nirvana gokkast

Nirvana gokkast

18 plus

Voor dit spel dient de speler 18 jaar of ouder te zijn en akkoord te gaan met onze privacy voorwaarden.

Geen toegang
Helaas, nog even wachten!
Ontvang bij Nirvana
Start gratis spel
Close icon
Nirvana logo
Ontvang bij Nirvana
Ontvang bij Nirvana
Software ontwikkelaar Logo software
YGGDRASIL
Uitbetalingspercentage RTP
96,2%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Heerlijk ontspannen een gokje wagen, daar kun je op rekenen wanneer je op de Nirvana gokkast gaat spelen. Met deze online slot kun je ook op zoek gaan naar jouw innerlijke Boeddha. Het spel neemt je mee op een reis door de rustige vallei van de 3 godinnen van Nirvana. Je voelt jezelf helemaal rustig worden dankzij de meditatie muziek. Deze moderne slot lijkt wellicht zo op het eerste gezicht niet heel erg bijzonder totdat de bonus features worden geactiveerd. Er zitten namelijk een aantal interessante features in deze online slots die het spelen nog leuker kunnen maken. Dit, in combinatie met de mooie animaties, biedt voldoende reden om dit spel eens een keer te spelen. We zijn al heel wat mooie slots van Yggdrasil gewend, zoals Jokerizer, Seasons en Incinerator. Nirvana hoort met recht in dit rijtje thuis. Met deze slot hebben ze opnieuw een uniek exemplaar gelanceerd.

Ga op zoek naar je innerlijke Boeddha

De Nirvana gokkast is een term uit het Boeddhisme en verwijst naar rust van de geest. Dit straalt deze slot dan ook helemaal uit. Om te beginnen brengt de zacht gekleurde achtergrond je al helemaal in de relaxstand. Het slots thema is volledig gebaseerd op mythologische verhalen. Wanneer je houdt van mythologische figuren, dan zit je dus goed. De karakters lijken een kruising te zijn van verschillende figuren, zoals een kat-uilachtige, een hert-konijn, een soort van slang of geschubde draak en een rode phoenix-vogel of welk dier je er ook in ziet. Het zijn combinaties die je normaal alleen maar in films en boeken tegenkomt, in de mythologie dus. Daarnaast doen ook de symbolen harten, ruiten, schoppen en klaver mee, maar dan in de kleuren rood, lichtblauw, lichtgroen en paars. Daarnaast zijn er tevens nog 3 magische dames, die een belangrijke rol spelen. Daarover later meer. De prachtige beelden van Nirvana worden ondersteund door de rustgevende en magische achtergrondmuziek. Dit alles brengt jou nog meer in de stemming en hiermee blijft Yggdrasil ook uitstekend bij het thema.

Speleigenschappen

Nirvana is eenvoudig te spelen. Wanneer je het spel opent, zie je 5 rollen en 3 rijen met symbolen. Winnende combinaties kunnen worden gemaakt over 20 verschillende, vastgestelde winlijnen die over het speelscherm van links naar rechts lopen. Het bedrag waarmee je per draai wilt spelen, kun je veranderen door de muntwaarde aan te passen. De muntwaardes variëren tussen de 0.01 en 5.00. De minimuminzet per draai bij Maneki Casino staat gelijk aan €0.20 en de maximuminzet bedraagt €100 per draai. Deze slot is zodoende geschikt voor spelers met elk budget. Er zijn 10 verschillende symbolen waarmee je speelt, 8 ‘normale’, de Wild en het Free Spin symbool. Het meest waardevolle symbool is de magische rode vogel. Deze levert je maximaal 250 munten op, een leuk bedrag dus! Heb je geen zin om continu op de Play knop te klikken, dan kun je de Auto Play functie activeren. Je kunt tussen de 10 en 1.000 automatische spins instellen. Daarnaast kun je bij de Nirvana slot ook zelf het geluid aan- of uitzetten.

Nirvana bonus features

Zoals gezegd heeft de Nirvana online gokkast een aantal zeer leuke features. Allereerst de Wild, die zoals gewoonlijk alle andere symbolen vervangt, waardoor het maken van combinaties een stuk gemakkelijker wordt. Ten tweede is er het Free Spin symbool, een mooie, gloeiende roze bloem. Elk van de bloemen heeft een speciale functie. Wanneer er 2 bloemen op de rollen van deze slots verschijnen, krijg je 1 gratis spin met een willekeurige feature. Verschijnen er 3 of meer Free Spin symbolen op de rollen, dan ontvang je 10 gratis spins en mag je zelf de feature kiezen. De betreffende features worden uitgebeeld als magische dames. De eerste feature is een Wild Seeds, een vrouw met 4 armen en gloeiende groene bollen. Zij zorgt voor 2 tot 4 Wilds op de rollen. De tweede feature is de Mega Reel, een dame met een witte jurk en een masker in de vorm van een zon. Zij zorgt ervoor dat de middelste 3 rollen precies hetzelfde worden. Dit kan uiteraard leiden tot grotere winsten. De derde feature is de Nudge Reels, een vrouw met de looks van een vogel. Zij zorgt dat de rollen verder worden gedrukt, ze geeft ze als het ware een zetje om de best mogelijke winst te kunnen pakken. Wanneer je tijdens het spelen van de Free Spin ronde meer gratis spins wint, kun je de verschillende features met elkaar combineren. Met een beetje geluk, kunnen de winsten tijdens de Nirvana Free Spin rondes dus enorm oplopen.

Heerlijk ontspannen een gokje wagen?

Zowel het design, animaties en achtergrondmuziek maken de Nirvana gokkast zeker de moeite waard. Je kunt op een ontspannen wijze die hoofdprijs van 5.000 munten binnen proberen te halen! Wild Seeds, Mega Reel en Nudge Reels die je tijdens de gratis spins ronde kunt activeren geven een extra dimensie aan deze kosteloze online gokkasten.

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

2015

Features icon
Features

Wild-symbolen, Gratis Spins, Nudge Reel, Mega Reel en Wild Seeds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 20

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,20 t/m €100