Mystery of Long Wei logo logo

Mystery of Long Wei gokkast

Mystery of Long Wei gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Thunderkick
Uitbetalingspercentage RTP
97,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

De Mystery of Long Wei speelautomaat kent het oude China als thema en is een creatie van iSoftBet. Deze provider heeft voor een unieke speellocatie gekozen, namelijk in het Himalayagebergte. Natuurlijk hebben ook de symbolen met China te maken, zo komen er karpers en Nishikigoi voorbij. Maar de hoofdrol gaat naar de prachtige rode draak en zijn speciale krachten. Gratis spelen kan onderin de review.

Uitleg

Er zal op de Mystery of Long Wei gokkast gespeeld worden op vijf rollen en met vier rijen. De 40 winlijnen staan vast en kunnen niet in aantal worden aangepast. Wel mag je zelf de muntwaarde bepalen, hiermee kan de inzet worden aangepast. Er dient minimaal 40 eurocent per draai te worden ingezet en de maximale inzet staat op 40 euro per spin. Het theoretische uitbetalingspercentage is hoog met 97,01% en de variantie is medium.

Wild-symbool

Er komt ook een Wild-symbool voor op de Mystery of Long Wei gokkast. Deze kan simpel worden herkend aan de afbeelding met de tekst ‘Wild’. Deze feature kan andere symbolen vervangen en op die manier alsnog voor een geldprijs zorgen. Let op, alleen het Scatter-symbool en de draak kunnen niet worden vervangen.

Dragon Colossal Spins

Zodra er symbolen van draken op de eerste speelrol belanden dan zal de Dragon Colossal Feature worden geactiveerd. De winstkans stijgt drastisch omdat de derde en vierde rol enkel en alleen nog over Kolossale symbolen zullen beschikken. Hierdoor kan jij met één spin zomaar meerdere prijzen pakken en dan gaat het echt om hoge bedragen. Zijn het trouwens de draken die op de derde en vierde rol komen te staan, dan zal de feature nogmaals worden opgestart en langer doorgaan.

Gratis spins

Het Scatter-symbool is erg waardevol, deze kan namelijk gratis spins opleveren. Minimaal drie keer het Scatter-symbool geeft recht op tien gratis draaien. Elke Scatter die tijdens deze draaien op de rollen komt levert nogmaals tien spins op. Het is mogelijk om maximaal dertig gratis spins per draai te winnen en de hoofdprijs staat op duizend keer de inzet per draai.

Conclusie

De Mystery of Long Wei gokkast beschikt over een duidelijke thema, overzicht en mooie geldprijzen. Alle symbolen zien er haarscherp uit en de features kunnen helpen om sneller een prijs te bemachtigen. Bekijk ook even de Koi Princess gokkast voor nog meer speelplezier.


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Ja

Release datum icon
Release datum

juli 2018

Features icon
Features

Gratis Spins, Mega Symbolen, Extra Wilds

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

5 / 40

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,40 t/m €40