Multitimer logo logo

Multitimer gokkast

Multitimer gokkast

Helaas hebben we geen gratis versie van dit spel.
Software ontwikkelaar Logo software
Amatic
Uitbetalingspercentage RTP
96,0%
Volatiliteit / variantie
Gemiddeld

Een spel tussen de sterren

Multitimer is een gokkast die je speelt in twee gedeeltes. Je speelt een basisspel om credits te verzamelen en vervolgens speel je een vervolgspel om ze bij in te zetten. Voor het ster symbool is een speciale rol weggelegd in dit spel.

Het basisspel; eerst credits verdienen

Ga je het spel Multitimer spelen dan zal je eerst credits moeten verdienen. Dat doe je door het spelen van het basisspel. Je zet per spin 1 credit in, en die ene credit heeft een waarde van 10 eurocent. Je speelt het basisspel op de onderste 3 rollen van het spel. Er is sprake van 1 winlijn die herkenbaar is aan de dunne grijze lijn die over de symbolen heen loopt. Je ziet welke prijzen je kan winnen aan het winschema naast de onderste rollen. De enige symbolen die niet volgens een winlijn hoeven te lopen zijn de sterren. Die leveren je kris kras over het scherm een extra prijs van 20 credits. De credits die je hebt gewonnen plaats je eenvoudig over naar het vervolgspel. Dat doe je met de Save knop. Wil je zet innen, dan doe je dat met Collect.

Het vervolgspel spelen van Multitimer

Heb je in het basisspel genoeg credits verdiend, dan ga je het vervolgspel Multitimer spelen. Dat kan je ook doen wanneer je rechtstreeks vanuit het basisspel wil doorgaan naar het vervolgspel. Je doet bij het vervolgspel hogere inzetten. Die kunnen variëren. Je kan 5, 10, 20 of 40 credits per keer inzetten. Je klikt hiervoor op een inzetknop. Elke knop heeft niet alleen zijn eigen inzet; de combinaties die moeten worden gevonden en de waardes van de prijzen zijn anders. Met 5 credits speel je het spel met 5 winlijnen. Met 10 credits speel je het spel met 5 winlijnen, maar je mag 1 van de rollen, net als bij het basisspel, vastzetten wanneer er een gunstige combinatie symbolen op staat. Zet je in met 10 credits bij de groene knop, dan speel je op wel 10 winlijnen. Zet je in met de oranje knop en 20 credits, dan heb je ook 10 winlijnen maar als extraatje kan je een aantal rollen vastzetten. Speel je met de blauwe knop en 20 credits, dan heb je 10 winlijnen. Daarnaast kunnen er Jokers op je rollen verschijnen die ieder een waarde tot 600 credits. Speel je met de rode speelknop en inzet van 40 credits, dan activeer je na het stoppen van de rollen maximaal twee nudges. De rollen zullen dan van plek veranderen wanneer er met twee een hogere prijs te winnen is.

Een terug naar het basisspel

Heb je het multitimer spel een poos gespeeld maar wil je weer terug naar het basisspel, dan klik je op Choose Basic Game. Wil je de meters die je hebt gevuld in het bovenspel legen, dan klik je op collect.

Bediening:

Start/Save – Je doet een spin in het basisspel of in het vervolgspel/credits die je won gaan naar het vervolgspel.
Choose Basic Game – Je gaat terug naar het basisspel.
Collect/Reset – Credits die je hebt gewonnen komen op het scherm van het basisspel/de automatische hold functie in het spel wordt gereset.
Hold – Je zet een rol vast voor een volgende speelronde.
Autoplay – De gokkast zet een aantal keren automatisch in met eenzelfde inzet als die je eerder had gekozen. Klik je er weer op, dan stopt Autoplay weer.

Bekijk ook even de splinternieuwe Multiplayer gokkast voor uren aan speelplezier!


 

Ondersteund mobiel icon
Ondersteund mobiel

Nee

Release datum icon
Release datum

-

Grafiek icon
Rollen / winlijnen

4 / 5

Euro icon
Min. / Max. inzet

€0,10 t/m €4